En Sıcak Konular

Saadet Partisi kadrosu gençleşiyor

16 Ağustos 2009 14:36 tsi
Saadet Partisi, bugün İstanbul il başkanlığına Erol Erdoğan’ın seçilmesiyle gençleşme startı verdi. Recai Kutan, “ağabeyler tüm desteğiyle genç kadronun arkasındadır” dedi.

Saadet Partisi İstanbul il başkanlığına gazeteci-yazar Erol Erdoğan seçildi. Bu seçimle birlikte Saadet Partisi gençlerin önünü açtığını gösterdi. Kongre esnasındaki konuşmalarında değişime hazır olduklarını ifade eden Saadet Parti yetkilileri, yakın zamanda tüm Türkiye genelinde genç kadroların partide aktif rol alacaklarını vurguladı.

Beşiktaş Akatlar Cola Turka Arena Spor Salonu’nda düzenlenen Saadet Partisi İstanbul İl Kongresi büyük bir heyecanla başladı. Genç yaşlı, kadın çocuk herkesin büyük bir iştiyakla katıldığı sloganlar spor salonunu inletti. Parti genel başkanı Numan Kurtulmuş ve eski başkan Recai Kutan’ın da hazır bulunduğu kongrede partinin üst düzey yöneticileri tam kadro hazır bulundu. Kongre esnasında eski il başkanı Sadrettin Karaduman ve yeni başkan Erol Erdoğan’ın el ele verdiği birlik görüntüsü büyük alkış aldı.

Yeni başkan: Erol Erdoğan

“Atılım ve Açılım” sloganıyla Büyük Kongresini yaparak genel başkanlığa Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u getiren Saadet Partisi İstanbul’daki teşkilatını yeniledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile parti yöneticilerinin tam kadro katıldığı il kongresine Erol Erdoğan tek aday olarak girdi.

Kongrenin divan başkanlığını yapan Saadet Partisi eski Genel Başkan yardımcısı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan, yaptığı açılış konuşmasında Saadet’in davasının devam ettiğini belirtti. İlk kez böyle yoğun gündemli bir kongreye tanıklık ettiğini belirten Kazan, “Bu da Saadet Partisi’nin dinamizminin hala ne kadar diri olduğunu gösteriyor” dedi.

Kongrede konuşan yeni başkan Erol Erdoğan, insanların Saadet Partisi’ni siyasette yeniden güçlü görmek istediklerini söyledi. “İktidar yürüyüşümüz İstanbul’dan başlayacaktır” diyen Erdoğan, “Biz siyaseti herkes adaletten, refahtan, özgürlükten eşit faydalansın diye yapıyoruz” dedi. İstanbul’da AK Parti’ye, CHP’ye ve MHP’ye söylenecek sözün de Saadet Partisi tarafından söyleneceğini ifade eden Erdoğan, Saadet’in İstanbul’a büyük önem vereceklerini belirtti.

Erdoğan’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Saadet Partisi eski Başkanı Reaci Kutan “Mücahid Kutan” sloganlarıyla karşılandı. Erbakan hocanın İstanbul’u dünya başkenti olarak gördüğünü söyleyen Kutan, İstanbul’da güçlü bir yapıya sahip olmanın çok önemli olduğunu belirtti. Yeni il başkanı Erol Erdoğan’ı tebrik ettiğini ifade eden Kutan, ağabeylerinin desteğinin yeni genç kadronun yanında olacağını bildirdi. Kutan, Saadet Partisi başkanı Numan beyin üslubunun Türk siyasetine yeni bir üslup kazandırdığına da dikkat çekti.

timeturk



Bu haber 702 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,015 µs