En Sıcak Konular

Cem Yılmaz'dan örnek davranış

15 Ağustos 2009 19:08 tsi
Komedyen Cem Yılmaz, "Yahşi Batı" isimli son filminde kullanılan atların seyisliğini yapan Uşaklı ciritçi Ramazan Eser'in ailesine sahip çıktı.


Yılmaz, 7 Temmuz'da atıyla birlikte Kemerburgaz'da boğulan Eser'in hasta kızının da bütün tedavi masraflarını üstleneceğini açıkladı. 5 yaşındaki Melek'in kolu asansöre sıkışarak sakat kalmış, ayrıca kazadan sonra bir daha konuşamamış ve yürüyememişti. Bu arada ölen seyisin yerine de ağabeyi Selahattin Eser'in geçeceği belirtildi.

Ege Bölgesi'nde yayınlanan Yeni Asır gazetesinin haberine göre ölen Ramazan Eser'in eşi Gürcü Eser, kızının başına gelen kazayı şöyle anlattı: "Melek, doktorun verdiği şekeri asansörde düşürdü. Eğilip almak istedi. Asansör hareket edince, kolu boşluğa sıkıştı. O günden beri konuşamıyor, yürüyemiyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde fizik ve psikolojik tedavi görüyor. Eşim onun yeniden yürüdüğünü görmeyi çok istiyordu. Zor günlerimizde Cem Yılmaz bize destek oldu, kızımın tedavisi için elinden geleni yapacağını söyledi."

Hayatlarını atlardan kazandıklarını belirten Selahattin Eser ise şunları söyledi: "Ailemiz cirit oynuyor. Kardeşlerim de bazı filmlerde figüran olarak rol aldı. Bazı ünlü oyunculara at binmeyi öğrettik. Kaza geçiren bir kardeşim komada, Ramazan da talihsiz şekilde hayatını kaybetti."

Kardeşinin, baktığı atlar için İstanbul'a gittiğini söyleyen Eser, "Atlar çok duygusal. Onları başkalarına emanet edemezdik." dedi. Eser, Cem Yılmaz'ın ailesine destek olduğunu ve sık sık durumlarını sorduğunu anlattı.

Zaman



Bu haber 673 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,647 µs