En Sıcak Konular

Eğirdir Belediye Başkanı'na saldırı

15 Ağustos 2009 17:44 tsi
Isparta'nın Eğirdir İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Osman Nuri Özmeral, oto galericilik yapan Tahir G.'in yumruklu saldırısına uğradı.

Ramazan ayında kurulacak iftar çadırı organizasyonu için esnafı dolaşan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, bugün saat 13.00 sıralarında halka iftar yemeği vermek isteyen bir kuyumcunun dükkanında oturduğu sırada içeri giren Tahir G.'nin yumruklu saldırıya uğradı. Kafasından, ardından sol kulağından darbe alan Özmeral, çevredekiler tarafından Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Özmeral'den tomografi istendi. Başkan Osman Nuri Özmeral bunun üzerine Isparta Gülkent Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi. Ambulansla Acil Servis'e getirilen Özmeral, tedaviye alındı. Saldırgan Tahir G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

AKP Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer, yaptığı açıklamada “Başkanımız kuyumcuda oturduğu sırada ‘Tahir' adlı esnaf gelip, başkanımızla tartışmaya başlamış. Kafa ve sol kulağına yumruk indirmiş. Arkadaşlar Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırmışlar. Tomografi istendiği için buraya getirdik” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz de hastaneye gelirken, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ise İlçe Başkanı Hasan Dinçer'i arayarak ‘geçmiş olsun' dileklerini iletti. Tahir G.'nin Özmeral'e önceki Belediye Başkanı Demokrat Parti'li Ömer Şengöl döneminde oto galerisi için kiraladığı arsaya ruhsat vermediği için saldırdığı öne sürüldü.



Bu haber 738 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,598 µs