En Sıcak Konular

Herkes minik Samet'i arıyor

15 Ağustos 2009 11:51 tsi
İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde oynamak için kapının önüne çıkan 1.5 yaşındaki Samet Aydemir, kayboldu.

Aramalara rağmen minik Samet'i bulamayan ailesi durumu polise bildirirken, çocuklarının kaçırılmış olabileceği belirtildi.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Beyazevler Semti 555 Sokak Numara 46 önünde meydana geldi. Ev hanımı 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Songül Aydemir, oğlu, 1.5 yaşındaki Samet ile birlikte ablası 35 yaşındaki Aynur Aydemir'e misafirliğe gitti. Anne ve teyzesinin kahvaltı yaptığı sırada, Samet Aydemir oyun oynamak için evin önüne sokağa çıktı. Bir süre sonra anne Aydemir oğluna bakmak için kapı önüne çıktığında onu göremedi. TIR şoförü eşi Mustafa Aydemir'e haber veren ardından da yakınlarının yardımıyla çevrede oğlunu aramaya başlayan Songül Aydemir, aramalara rağmen küçük Samet'i bulamayınca durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, arama köpeğiyle gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürürken yaklaşık 2 yıl önce Mardin'den İzmir'e gelen 7 yaşında Ayşegül adlı bir de kızları bulunan ailenin küçük çocuğu Samet'in izine rastlanmadı. Çocuğunun bulunamaması üzerine sinir krizi geçiren anne Songül Aydemir, şöyle dedi:
“Benim ciğerim parçalanıyor. Allah rızası için gören bilen varsa bana haber versin. Saat 14.30 civarıydı kayboldu. Çıktıktan 15 dakika sonra arkasından çıktım. Her yere baktım bulamadım. Polisi aradım, polis geldi birlikte aradık. ‘Belki birileri almıştır eve götürmüştür' diye camiye gittik anons ettirdik, ama yok. Kendi başına yürüyen hareketli bir çocuktu ama benim yanımdan ayrılmazdı. Kendi başına bu civarda hiçbir yere gidemez. Biri onu aldı attı arabaya götürdü. Başka hiçbir ihtimal vermiyorum.”

Yeğeni Samet'in oyun oynamak için sokağa çıktığını ifade eden teyze Aynur Aydemir ise, “Beraber kahvaltı yapıyorduk. Biz daha sofradayken çocuklar dışarı çıktı. 10 dakika sonra, bacım dışarı çıktı çocuğa bakmak için çocuğun olmadığını gördü. Polise haber verdik. Herkese sorduk ama gören yok. Daha 1.5 yaşında ayaklarında ayakkabı yok yerler sıcak ben yere basamıyorum o nasıl yere bassın? Benim çocuklarım diğer çocuklarla oynuyormuş onlar da komşular da görmemiş” dedi. Hiçbir düşmanlarının bulunmadığını belirten Aynur Aydemir, küçük Samet'in kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü.

Baba Mustafa Aydemir de ekonomik durumunun çok iyi olmamasına rağmen oğlu Samet'i bulan veya yerini söyleyeni ödüllendireceğini bildirdi. Küçük çocuğunu bulunması için aranma çalışmalarını sürdüren polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hürriyet



Bu haber 659 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,361 µs