En Sıcak Konular

İstanbul'da elektrik kesintisi

12 Ağustos 2009 17:04 tsi
İstanbul'un bazı ilçelerinde 14-16 Ağustos tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Beyazıt, Sarıyer, Avcılar, Sefaköy ve Bayrampaşa işletme müdürlükleri bünyesindeki trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Bu kapsamda, Fatih'te 14 Ağustos Cuma günü 14.00-18.00 saatleri arasında Karagümrük Mahallesi Bestekar Yahya, Nurettin Tekke, Ali Şah, Dilmaç, Kefevi, Canfeda Cami sokaklar ile Hasan Fehmi Paşa ve Fevzi Paşa caddelerinin bir kısmında elektrik kesintisi uygulanacak.

Küçükçekmece'de 15 Ağustos Cumartesi günü 08.00-18.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi Beytepe, Yeşiltepe, Güldere ile 1, 3 ve 4. sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak. Aynı gün Bayrampaşa da ise 09.00-16.00 saatleri arasında Rami Kışla Caddesi, Başaran Sanayi Sitesi, Pazariçi Mahallesi İdris Köşkü Caddesi Serince, Çalışkan, Lale, Gül, Ağaçlı ve Toprak sokaklar ile Gümüşsuyu Caddesi Cami Sokağı'na elektrik verilemeyecek.

Sarıyer'de de 15 Ağustos Cumartesi günü 06.00-11.00 saatleri arasında Daruşşafaka Mahallesi, Maslak Gazeteciler, Magazinciler, Karikatürcüler, Adalet ve Seba siteleri, Seba Royal Konakları, İstinye Boğaziçi Sitesi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak. Yine aynı gün Esenler'de 10.00-16.00 saatleri arasında Mimar Sinan Mahallesi 85'inci sokak ve civarı, 16 Ağustos Pazar günü aynı saatler arasında Mimar Sinan Mahallesi İbni Sina Caddesi ve civarına elektrik verilemeyecek.

Şişli'de 16 Ağustos Pazar günü 06.00-11.00 saatleri arasında Ayazağa Oyak Sitesi, Cendere Yolu, Park Bravo Fabrikası, İndex Bilgisayar Deposu, Ayazağa Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yapılacak.

Esenyurt'ta aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında Akçaburgaz Mahallesi, Alkop Sanayi Sitesi, 11, 12, 13, 14, ve 15 numaralı sokaklardaki sanayi kuruluşları, aynı gün 09.00-14.00 saatleri arasında ise E-5 Hadımköy Kavşağı, Tunaylar, Kantar, Shell Benzinci, Savaş Plastik firmalarına elektrik verilemeyecek.



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,272 µs