En Sıcak Konular

Fenerbahçe'ye Lugano şoku...

12 Ağustos 2009 09:13 tsi
Sarı-Lacivertli taraftarın, takıma dönmesini beklediği Uruguaylı oyuncu, Radio Globa konuştu: “Pazar günü yeni kulübümün bana önerdiği sözleşmeyi imzalayacağım. Gönlümde yatan hep Avrupa’ydı...”

Tuncay Şanlı’nın ardından taraftara bir kötü haber de Diego Lugano’dan geldi. Fenerbahçe’ye gönül verenlerin yeniden takımda görmek istediği oyunculardan Tuncay’a Aston Villa kanca atarken, Lugano da yeni takımına imza atmaya hazır olduğunu açıkladı.

Pek çok ligde yeni sezon başlamasına rağmen Uruguaylı oyuncunun, herhangi bir takıma imza atmaması Sarı-Lacivertliler’i umutlandırmış hatta sakat olan Edu’nun sözleşmesinin askıya alınmasının ardından Lugano’nun yeniden takıma döneceği konuşulmaya başlamıştı. Ancak Lugano, Radio Globa’ya verdiği röportajda pazar günü bir Avrupa kulübüne imza atacağını açıklayarak Fenerbahçeli taraftarın beklentilerini boşa çıkardı.

İTALYANLAR’A GÖRE LAZIO

 Transferiyle ilgili uzun zaman sonra ilk kez konuşan tecrübeli futbolcu, “Pazar günü Avrupa’ya dönüp yeni kulübümün bana önerdiği sözleşmeyi imzalayacağım. Anlaşma için herşey hazır, sadece ufak detayları hallediyoruz. Gönlümde bugüne kadar her zaman Avrupa’da top koşturmak yattı” dedi.

Lugano yeni takımının ismini gizli tutmayı tercih ederken, İtalyan medyası bu ekibin Lazio olduğunu öne sürdü. Bu arada defansa takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren yönetim, bunun için playoff’larda İsviçre temsilcisi Sion’la oynayacağı maçın sonucunu bekliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalınması sonucunda buradaki rakiplere göre takviye yapılacak.



Bu haber 682 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,009 µs