En Sıcak Konular

Yazıcıoğlu: TÜSİAD ülkeyi yönetmeye kalkıyor

0 0 0000 00:00 tsi
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazcıoğlu, MHP ve TÜSİAD arasındaki tartışmalara ilişkin, “Sayın Bahçeli çıkışında haksız değil. TÜSİAD biraz alışkanlık haline getirdi, kendi işini yapmıyor, Türkiye'yi yönetmeye kalkıyor” dedi.

Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu'nun düzenlediği toplantıya katılmak üzere İstanbul'a gelen Yazıcıoğlu, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yazıcıoğlu, gazeteci Hrant Dink cinayetiyle ilgili tutuklanan bazı sanıkların partisi ve gençlik kollarıyla ilişkilendirilmesi iddialarına ilişkin, ”Benim gönüllü korumaya ihtiyacım yok. Herhangi bir şekilde partimizde, gençliğimizde yetkili, görevli, üye falan değiller. Belli bir kesim zannediyorum ki tarihi kinlerini devam ettiriyor. Her fırsat yakaladıklarında, acaba Muhsin Yazıcıoğlu'nu böyle bir odak haline getirebilir miyiz diye bir gayret içerisindeler. Bunu görüyorum” diye konuştu.

Yazıcıoğlu, partisine bir süredir çeşitli kesimlerden yöneliş olduğunu ifade ederek, “Son zamanlarda siyaset tıkanmış, büyük bir dağınıklık söz konusu. Milliyetçi, muhafazakar, demokrat kadroların buluşabileceği bir siyasi zemin yokluğu vardı. Bir süredir Türkiye'nin her tarafında önemli görüşmeler, toplantılar yapıyoruz. Bu milletimizin ruh kökünden beslenen kadroları bir araya getirerek buradan yönetme iddiasında bir siyasi proje ortaya koymaya gayret ediyoruz” dedi.

Muhsin Yazcıoğlu, yarın Ankara'da yapılacak bir törenle eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek'in de yer aldığı eski milletvekili, bürokrat ve aşiret reislerinden oluşan bir grubun partisine katılacağını bildirdi.

“MHP ve TÜSİAD arasında yaşananlara ilişkin” bir soru üzerine Yazıcıoğlu, ”Orada sayın Bahçeli çıkışında haksız değil. TÜSİAD biraz alışkanlık haline getirdi. Kendi işini yapmıyor, Türkiye'yi yönetmeye kalkıyor” diye konuştu.


Hürriyet



Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,081 µs