En Sıcak Konular

Akif Beki, 24 TV'nin başına geçti

10 Ağustos 2009 16:18 tsi
Akif Beki, 24 TV'nin başına geçti Geçtiğimiz günlerde Star Grubu'na ortak olan Fettah Tamince'nin ilk icraatı Akif Beki oldu. Beki, politika danışmanlığını yaptığı 24 TV'nin başına geçti. İşte ayrıntılar...

Kısa bir süre önce Star grubuna ortak olan turizmci Fettah Tamince grubun yönetiminde değişikliklere gideceğini duyurmuştu. 

Son dönemde sahibi olduğu Rixos Oteller Grubu'nun açılışları ile gündeme gelen, Tamince medyadaki ilk icraatını da gerçekleştirmiş oldu.

Mustafa Karalioğlu'nun yürüttüğü 24 TV'nin Genel Yayın Yönetmenliği görevine Başbaknlık eski basın müşaviri ve Radikal Gazetesi köşe yazarı Akif Beki getirildi.

Sürpriz bir şekilde Başbakanlık Basın Müşavirliği'nden istifa ederek, aktif gazetecilik yaşamına geri dönüp, Radikal Gazetesi'nde köşe yazısı yazmaya başlayan Akif Beki, Tamince tarafından, "politika danışmanı" olduğu,  24 TV'nin yayın yönetmenliğine getirildi.

"Moderatör" sistemiyle 24 saat sıcak haberi izleyicileriyle paylaşan kanal, özgün ve yerli belgeselleri, tematik filmleri, spor ve tartışma programlarıyla da dikkat çeken 24 TV'nin yeni yayın döneminde de Akif Beki ile pek çok yeniliğe imza atmaya hazırlandığı öğrenildi.

AKİF BEKİ KİMDİR?
1971 doğumlu Akif Beki, İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı mezunu. 1990’da gazeteciliğe muhabir olarak başlayan Beki, Zaman gazetesinde, Flash TV’de, Yeni Şafak, Yeni Yüzyıl ve Turkish Daily News gazeteleri ile çalıştı. 3 yıl Washington’da görev yaptı. 2000’de Kanal 7 Ankara Temsilcisi olarak geri çağrıldı. Daha sonra 4 yıl süreyle Başbakanlık sözcüsü olarak görev yapan Beki, bu görevinden ayrılarak Radikal Gazetesi’nde köşe yazıları ile basın hayatına döndü. Akif Beki’nin, İndus Vadisi’nin İncirleri, Erdoğan’ın Harfleri ve Kara Liste isimli yayımlanmış üç kitabı bulunuyor.




Bu haber 709 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,477 µs