En Sıcak Konular

Gelinliği kefeni oldu

7 Ağustos 2009 21:35 tsi
KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi’nde çobanlık yapan 38 yaşındaki Serkan Durgut tarafından vahşice öldürülen 22 yaşındakı Ümit Öztürk ile sevgilisi 18 yaşındaki Özlem Işık, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Lüleburgaz’a bağlı Tatarköy göleti yanındaki ormanlık alanda 10 Temmuz günü boğazına av tüfeği ile ateş edildikten sonra öldürülen ve başı gövdesinden ayrılan Ümit Öztürk ile öldürüldükten sonra üzeri toprak ile kapatılan sevgilisi Özlem Işık’ın cenazeleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan otopsilerinin ardından bugün memleketlerine gönderildi. İki sevgilinin cenazesi, Lüleburgaz'daki evlerine getirilmesinin ardından gözyaşları sel olup aktı. Baba Yücel Işık, en büyük isteğinin beyazlar içinde gelin olmak istediğini belirttiği kızı Özlem için gelinlik diktirdi. Yücel Işık, cenaze namazı sırasında gelinliği kızının tabutunun üzerine örterken, anne Aynur Işık ise sinir krizleri geçirdi.

Askerden yaklaşık 1 ay önce geldiği belirtilen Ümit Öztürk’ün cenazesi evine getirildiği sırada ise yakınları gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi. Anne Hatice ile baba Nahit öztürk'ün ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

İki sevgili, ikindi vakti farklı camilerde kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşları arasında ilçedeki Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

OLAY

Çobanlık yapan evli ve 2 çocuk babası Serkan Durgut, 10 Temmuz günü gölet kenarında sohbet eden iki sevgiliyi iddiaya göre kısa süre izledi. Daha sonra sevgililerin yanına gelen Serkan Durgut, süper poza çifte av tüfeğini doğrultarak para istedi. Tartışma çıkınca Serkan Durgut, önce Ümit Öztürk’ü, ardından da sevgilisi Özlem Işık’ı öldürdü. Olayın ardından sevgililerin cesetlerini dal parçaları ve toprak ile örten Serkan Durgut, Ümit Öztürk’ün motosikletini de alarak kaçtı. Öldürülen Ümit Öztürk’ün cesedi 16 Temmuz, üzerine toprak ile kapatılarak gömülmek istenilen sevgilisi Özlem Işık’ın cesedi ise bir gün sonra aynı bölgede bulundu.

Olayın ardından Kırklareli’ne bağlı İğneada’ya giden katil zanlısı, burada 3 gün saklandıktan sonra Lüleburgaz’a bağlı Sakızköy’de 10 gün çobanlık yaptı. Ardından ise Silivri’ye motosikleti bıraktı, sonra da Gaziantep’de bulunan kayınvalidesinin yanına gitti. Jandarma tarafından oluşturulan özel ekip, yaptığı teknik çalışmaların ardından katil zanlısı Serkan Durgut’un yerini tespit etti. Gaziantep polisi, zanlıyı 30 Temmuz günü Gaziantep’teki kayınvalidesinin evinde yakalayarak gözaltına aldı. Lüleburgaz’a getirilen ve burada mahkemeye çıkartılan Durgut, cinayetleri işlediğini kabul etti ve “Bir kişiyi kasten, bir kişiyi de suç delillerini gizlemek, adam öldürmek ve nitelikli yağma ve gasp” suçundan tutuklandı.



Bu haber 702 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,103 µs