En Sıcak Konular

Arda Turan'ın maaşına süper zam

5 Ağustos 2009 10:38 tsi
Galatasaray Yönetimi geç de olsa, yabancılarla arasında uçurum bulunan kaptanın yıllık ücretini artırma kararı aldı.. İşte Arda'nın yeni ücreti..

Cim-Bom'da, Başkan Adnan Polat'ın, "Galatasaray'ın ruhu" dediği Arda Turan'a geç de olsa hak ettiği büyük zam yapılıyor.

Bu sezon Elano, Keita ve Leo Franco gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Aslan'da, takım içinde yabancılarla, yerliler arasında oluşan ücret uçurumu ve özellikle de Türkiye'nin en değerli oyuncusu olarak gösterilen Arda Turan'ın normalin çok altında bir rakama ter dökmesi yönetimi harekete geçirdi.

Başkan Polat'ın talimatıyla düğmeye basan sarı-kırmızılı futbol komitesi, hazırlık kampında 10 numaralı forma verilerek kaptanlık görevine getirilen Arda'nın ücretine yüzde yüz zam yapma kararı aldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 15 milyon euro bonservis bedeli teklif etmesiyle gündeme oturan milli oyuncunun son 2 yılda yaptığı fedakârlıkları dikkate alan futbol komitesi, profesyonelliğin sınırlarını zorlayan Arda'nın 1 milyon euro olan yıllık ücretini 2 milyon euroya çıkaracak. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'u kısa süre içinde toplantıya çağırarak işi resmiyete dökecek. Maç başına ayrıca 10 bin euro olan yıldız oyuncunun bu ücreti de iki katına yükseltilecek.

Arena'ya çıkacak
Fenerbahçe dışında Milan, Roma, Everton ve Tottenham'ın ciddi şekilde ilgilendiği Arda Turan'ın kariyer planlamasını yaptığını ifade ederek hiçbir yere bırakmayan Başkan Adnan Polat, genç oyuncuyu, 2010-2011 sezonunda taşınacakları Türk Telekom Arena Stadı'na kaptan olarak çıkarmanın hayalini kuruyor.

Netanya'ya mor forma
Galatasaray, 2009-2010 sezonu kreasyonu arasında yer alan ve tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük polemik konusu olan mor formalarını ilk kez Maccabi Netanya maçında giyecek. Cim-Bom'un, taraftarların da büyük ilgi gösterdikleri formalarla yarın akşam İsrail ekibinin karşısına çıkacağı öğrenildi. Bu arada Galatasaray Store yetkilileri, mor formaların satışında, geçen yıl yine radikal bir kararla tasarlanan turuncu formaların çok üzerinde bir rakama ulaşıldığını ifade ettiler..

Milliyet

 



Bu haber 783 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,480 µs