En Sıcak Konular

Evren'e 'pil' takıldı

3 Ağustos 2009 22:56 tsi
Bodrum'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'e, Bodrum Üniversal Hospital'de geçici kalp pili takıldığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in Bodrum'da özel bir hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, rahatsızlandığı için Yalıkavak beldesinden ambulansla hastaneye getirildi.

Hastane yetkilileri, Evren'in tedavisinin sürdürüldüğüne işaret ederek, ''Rahatsızlık nedeni ve Evren'in sağlık durumuyla ilgili açıklamayı bir süre sonra yapacağız'' dedi.

EVREN'İN DURUMU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdürüldüğü bildirildi.

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in tedavi altına alındığı Universal Bodrum Hastanesi Başhekimi Yusuf Babayiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Evren'in hastaneye ambulansla getirildiğini belirterek,  ''Hastanemizde yapılan ilk müdahalenin ardından Sayın Evren'i yoğun bakım servisine aldık. İlk teşhisimiz alt sindirim sistemi kanaması. Muhtemelen bağırsak kaynaklı bir kanama'' dedi.

Evren'in daha önce de benzer bir rahatsızlık geçirdiğini hatırlatan Babayiğit, ''Tahminimize göre benzer bir kanama var. İlaç müdahalesinin ardından diğer tıbbi müdahaleler yapıldı. Kalbi de kontrol edildi. Sayın Evren'in sağlık durumu hastanemize geldiği ana göre daha iyi'' diye konuştu.

 Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'e, Universal Hospital Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde geçici kalp pili takıldığı öğrenildi.

Yalıkavak'da bulunan yazlığında rahatsızlanan Evren'in rahatsızlığının bağırsak kanamasından kaynaklandığı, GATA'dan iki profesörün ambulans uçakla Bodrum'a gelmek için yola çıktığı kaydedildi. GATA'dan Bodrum'a gelen profesörlerden birinin Kardiyoloji, diğerinin ise Gastroenteroloji uzmanı olduğu belirtildi. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, gerekli görülmesi durumunda GATA'ya sevk edilecek.

aa-cihan



Bu haber 738 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,339 µs