En Sıcak Konular

Villada 2 saatlik kritik ziyaret

30 Temmuz 2009 17:52 tsi
Başbakan Erdoğan, YAŞ öncesi Bakan Gönül'le 2 saat başbaşa görüştü

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ı Antalya'da tatil yaptığı otelin villasında ziyaret eden Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, 2 saat başbaşa görüştü. Bu görüşmede cumartesi günü başlayacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısına yönelik iktidar kanadının hazırlıklarının gözden geçirildiği ileri sürüldü.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül bu sabah saat 10.30'da THY'nin tarifeli seferiyle Antalya'ya geldi. Bakan Gönül'ü Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve askeri yetkililer karşıladı. Havalimanı VIP salonunda bir süre dinlenip çay içen Bakan Gönül, hükümetin Kürt açılımıyla ilgili DTP'li Ahmet Türk'ün “Kürt açılımı konusu Abdullah Öcalan'a da sorulmalı” sözleri hakkındaki değerlendirmesinin sorulması üzerine, “Bunları böyle ayaküstü mü konuşacağız? Bu kadar hafif mi yani?” diyerek yahnıtksız bıraktı.

Bakan Gönül buradan geçtiği Lara'daki Karpuzkaldıran Askeri Tesisleri'nde bir süre dinlendi ve öğle yemeği yedi. Daha sonra 07 EF 001 sivil plakalı Mercedes marka otomobille tesislerden ayrılan Bakan Gönül, Başbakan Erdoğan'ın 6 gündür tatilini geçirdiği Belek Rixos Premium Oteli'ne geldi. Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal, gelini Reyyan ve 2 yaşındaki torunu Ömer Tayyip Erdoğan ile 6 gündür kaldığı ‘Hector' adlı 1000 metrekarelik villada görüşen Bakan Gönül, 2 saat sonra aynı otomobille açıklama yapmadan otelden ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakan Vecdi Gönül ile cumartesi günü başlayacak ve 4 gün sürecek Yüksek Askeri Şura toplantısına yönelik hükümet kanadının hazırlıklarının gözden geçirildiği ileri sürüldü. Başbakan Erdoğan'ın, Bakan Gönül ile yaptığı kritik görüşmede, TBMM Başkanlığı konusunun da ele alındığı ileri sürüldü.

Bakan Gönül, saat 15.55'de Antalya'dan ayrıldı.



Bu haber 699 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,033 µs