En Sıcak Konular

Kesik baş cinayetinin zanlısı yakalandı

30 Temmuz 2009 14:42 tsi
Lüleburgaz'da vahşi şekilde öldürülen genç sevgililerin katil zanlısı Gaziantep'te yakalandı. Zanlı cinayeti alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle işlediğini öne sürdü.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki Tatarköy Göleti yakınlarında cesetleri bulunan 2 kişinin öldürülmesinde zanlısı olduğu öne sürülen bir kişi, Gaziantep'te yakalandı.

Özlem Işık (18) ve Ümit Öztürk'ün (22) öldürülmesi olayının zanlısı olduğu öne sürülen Serkan D'nin Gaziantep'e geldiğini haber alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekipleri, zanlının kayınvalidesinin Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi.
Evde yapılan aramada Serkan D. yakalandı. Serkan D'nin valizinde, bir kamp çadırı ile öldürülen Özlem Işık'a ait olduğu ifade edilen bir pantolon, Ümit Öztürk'e ait olduğu ifade edilen bir spor ayakkabı ve cep telefonu bulundu. Gözaltına alınıp Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının, suçunu itiraf ettiği ve olayda kullandığı tabancayı Tatar Göleti'ne attığını söylediği öğrenildi.
Özlem Işık ve sevgilisi olduğu öne sürülen Ümit Öztürk'ü alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle öldürdüğünü öne sürdüğü öğrenilen Serkan D'nin, olaydan sonra birkaç gün dağlık bir alanda kamp çadırında gizlendiği, daha sonra kayın validesinin yanında kalmak için Lüleburgaz'dan Gaziantep'e geldiği ifade edildi. Serkan D'nin, Kırklareli Emniyet Müdürlüğünden gelecek bir ekibe teslim edileceği kaydedildi.

OLAY
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Tatarköy Göleti yakınlarındaki ormanlık alanda, 17 Temmuzda yüzü yaklmış halde Özlem Işık'ın cesedi bulunmuş, jandarmanın bölgede yaptığı incelemede bir gün sonra da genç kadının erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Ümit Öztürk'ün de başı kesilmiş cesedine rastlanmıştı.

Olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve ''adam öldürmek'' suçundan ve adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı.

A.A.



Bu haber 793 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,142 µs