En Sıcak Konular

Münevver'in ailesine ilginç teklif

28 Temmuz 2009 10:01 tsi
Kimliğini açıklamayan kişiler Karabulut ailesine ‘Cem Türkiye’ye yakın bir ülkede rezidansta kalıyor. 20 bin lira verin. Videosunu getirelim’ teklifi yaptı.

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem G. yaklaşık 5 aydır bulunamazken, Karabulut ailesinin avukatı Altan Altınyurt bir ay önce kimliği belirsiz kişilerden ilginç teklifler aldıklarını söyledi.

Cinayet sonrası kendilerine ulaşan vatandaşların ihbarlarını değerledirdiklerini söyleyen Avukat Altınyurt, ‘Olayın başlangıcından beri çok sayıda ihbar geliyor. Bazıları gerçekten bilgi kırıntıları içeriyor, bazıları yalan oluyor. Geçtiğimiz ay da bazı kişiler bana ve aileye ulaşarak, Cem’in Türkiye’den yurt dışına 1.5 milyon dolar karşılığında kaçırıldığını söylediler. Cem’in Türkiye’ye yakın bir ülkedeki tutulan rezidansta kaldığını, hatta o şehirde sadece iki rezidans bulunduğunu anlattılar. Bize 15 - 20 bin lira tutarındaki masraflarını karşılarsak Cem’in videosunu getireceklerini iddia ettiler. Aileye yüzde bir ihtimal de olsa deneyelim teklifinde bulundum. Ancak ailede bu parayı ödeyecek güç yok’ dedi.

HEDEF ŞAŞIRTILIYOR

Zanlı Cem G’nin Rusya’da görüldüğü ve polis tarafından arandığı yönündeki haberlerin basına maksatlı olarak sızdırıldığı görüşünü savunan Avukat Altan Altınyurt, ‘Hedef şaşırtılıyor. Cem Rusya’da denilirken başka bir yerde yaşıyor diye düşünüyorum. Türkiye’nin güneyinden de yurt dışına çıkmış olabilir’ dedi. Avukat Altınyurt, Cem’in iş adamı amcası Hayyam G’ninde yeğenin kaçmasına yardımcı olduğunu iddia etti.

Zanlı Türkiye’de olsa bulunurdu

Cem G’nin Türkiye’de yapılan tüm operasyonlara karşın bulunamamasını değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Cem G’nin yurt dışında olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. CHP’nin İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Malik Özdemir görüşen Çapkın ‘Büyük bir ihtimalle yurtdışında olabilir. Yurt içinde olsa şu veya bu gerekçeyle polis daha rahat bulur. Günde yüzlerce ihbar geliyor. Bunları doğru ya da yanlış demeden hepsini değerlendirmeye alıyoruz. Birinci gündemimiz en önemli dosyamız şu anda. En kısa sürede katili yakalayacağız’ dedi.

star



Bu haber 629 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,527 µs