atama depremi! | " /> atama depremi! | "/>

En Sıcak Konular

Adli Tıp Kurumu'nda atama depremi!

26 Temmuz 2009 10:49 tsi
Adli Tıp Kurumu'nda atama depremi! 

Hüseyin Üzmez'in taciz olayı ve Münevver Karabulut cinayeti ile en çok tartışılan kurum haline gelen Adli Tıp Kurumu'nda tam anlamıyla atama depremi yaşandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığını Büyükelçi Ali Naci Koru, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Dr. Yasin Ayfer Erkoç atandı.

Türkiye İstatistik Kurumu Tarım ve Çevre İstatistikleri Daire Başkanlığına Türkiye İstatistik Kurumu Denizli Bölge Müdürü Murat Tunçel, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığına aynı yerde Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı olan Mehmet Kocatepe getirildi.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Sait Demirci, Yönetim Kurulu üyeliği görev süresini tamamlaması sebebiyle aynı göreve tekrar atandı. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine de Mehmet Kadri Uyanık atandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Hakan İlyas Aydoğan getirildi. 

ADLİ TIP KURUMU'NDA ATAMALAR

Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığına, Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzman Dr. Yüksel Aydın Yazıcı; Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp üyeliğine, kurumun Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Mustafa Okudan; Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp üyeliğine, kurumun Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Hasan Ağrıtmış; İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine, Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzman Dr. Mehmet Korkut atandı.

İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına, Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğini ikinci görevli olarak yürüten Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Naci Gündoğmuş; Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Çocuk Psikiyatrisi üyeliğine, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Abalı; Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Göğüs Hastalıkları üyeliğine, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Erelel; Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Halk Sağlığı üyeliğine, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bedia Ayhan Özyıldırım; Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Beyin ve Sinir Cerrahisi üyeliğine, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Makbule Nurperi Gazioğlu; Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Enfeksiyon Hastalıkları üyeliğine, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Yaşar Bağdatlı görevlendirildi.

aa



Bu haber 838 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,286 µs