En Sıcak Konular

Katliam öncesi 'denetim' yapmışlar...

23 Temmuz 2009 19:58 tsi
Elazığ'da 6 kişinin ölümü, 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili cinayeti işleyen baba ve oğlun olaydan bir gün önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Elazığ'da, 6 kişinin ölümü, 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaydan bir gün önce, cinayeti yapan Baba Haşim Y., oğlu Metin Y. ve kimliği belli olmayan bir kişinin, kılıfında otomatik av tüfeğiyle şehrin ortasında avukat bürosu aradıkları güvenlik kameralarına yansıdı.

Katil zanlıları, kendilerine yardımcı olmaları için cadde üzerinde bulunan Fatih İş Merkezi'ndeki Yeşilgül Hukuk Bürosuna uğradıkları öğrenildi. Yeşilgül Hukuk Bürosundan Avukat Ufuk Yeşilgül, olaya karışan şahısların kendisinin büroda olmadığı bir saatte iş yerlerine uğradıklarını söyledi.

Avukat Yeşilgül, zanlıların ellerinde bir kâğıt olduğunu belirterek, "Zannedersem elindeki kâğıt, ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk kâğıdıydı. Benim yardımcıma, babamın mallarına akrabalarımız el koymak istiyor. Babamın hastaneye yatmasını önleyin gibi kelimeler söylediğini öğrendim." dedi.

Yeşilgül, zanlıların silahlarıyla hiçbir güvenlik mensubunun dikkatini çekmeden dolaşmasına tepki göstererek, "Burada emniyetin açığı, vatandaşların vurdumduymazlığı var" şeklinde konuştu.

Hukuk Bürosu Kâtibi Haluk Aksoy ise şahısların psikolojik dengelerinin yerinde olmadığını, zanlıların kapıyı ilk başta iterek açtıklarını söyledi. Silahı Metin Y.'nin taşıdığını belirten Aksoy, "Metin Y., 'Bizi deliler hastanesine yatırmak istiyorlar, bizi kurtarın. Akrabalarım babamın mallarına el koymak istiyor' diye farklı bir şekilde konuşuyorlardı. Onları bir an evvel gönderemeye çalıştık. Ne bilelim birkaç gün sonra 6 kişinin ölümüne sebep olacak bu insanlar." diye konuştu.

cihan



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,510 µs