'çekil' çağrısı! | " /> 'çekil' çağrısı! | "/>

En Sıcak Konular

Bahçeli'ye 'çekil' çağrısı!

23 Temmuz 2009 10:24 tsi
Bahçeli'ye 'çekil'
 çağrısı! 'DTP dolaşıyor siz neden oturuyorsunuz. Bölgemizi AKP ve DTP'ye mi terk ettiniz?' diye soran Yılmaz Bahçeli'ye çekil dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Sayın Ahmet R. Yılmaz Bahçeli'ye "çekil" çağrısında bulundu.

Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada "Göreve geldiğinizden itibaren, 12 yıl boyunca yapamadığınız ve çözemediğiniz, milletimizi kahreden yüzlerce meselenin yanında bir yandan ise yaptıklarınızdan dolayı 3 hilal anlayışına verdiğiniz zararlar MHP‘nin geleceğini karartmaktadır. MHP değişmeden Türkiye değişemez. Türkiye değişmeden Ortadoğu değişmez ve Ortadoğu değişmeden insanlık değişmez.." dedi.

Türk milliyetçilerinin lidere hürmet ve sadakat anlayışının zorlamalar yoluyla istismar sınırlarına dayandığını söyleyen Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: 
"Görev tevdii edenlerin nezaket ve itibar göstergesine karşı, görevi başarılı bir şekilde yerine getiremeyenlerin aldıkları emaneti iade etmeleri itibarlarını yaşatmalarının en iyi yoludur. Aksi durumda, tarihin sayfalarında görünmez bir nokta olmaktan, hoş olmayan anılarda yaşamaktan başka bir yere varılamaz."

12 YIL SORULARLA DOLUDUR

Bahçeli'ye seslenen Yılmaz "12 yıl MHP Genel Başkanlığı göreviniz süresiniz, icraatlarınız Türk milliyetçiliği ve Muhafazakarlık adına cevap verilmesi beklenen sorularla doludur. Bu soruların sorulmasını 12 yıl boyunca bir taraftan Balgat’ta kendinize oluşturduğunuz zırh ile diğer taraftan inancı yüksek Türk milliyetçilerini davadan uzaklaştırma yolu ile önünü kesmeye çalıştınız. Görevde olduğunuz sürece uygulamalarınız nedeni ile inançlı Türk milliyetçileri başka siyasi partilere gitmeye veya siyasetten kopartılmaya zorlandı." dedi ve "Bugün vardığınız noktada bu çabaların hepsinin boş çabalardan öteye gitmeyeceği tüm dava arkadaşlarımız ve milletimiz tarafından izlenmektedir. Burası Anadolu Türk ve Müslüman yurdu; Yunus gibi bir ozan dahi bu topraklarda sigaya çekilmişken duvarlar örerek hesaptan kaçılacağını düşünmek nasıl bir yanlıştır?.." diye konuştu.

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

YA CEVAP VERİN YA ÇEKİLİN

"Edirne’den Kars’a, Hakkari’den Rize’ ye…
Müslüman Türk Milliyetçileri bu sorulara cevap bekliyor…
Ya cevap verin ya da çekilin…
12 yıl önce bu parti Diyarbakır başta olmak üzere doğu illerimiz, ilçe ve beldelerimizde faaliyette iken hangi mantıkla ve nasıl olur da bir gün bile doğuya gitmeyerek, kritik günler geçiren bu bölgemizi bu süreçte AKP ve DTP’ ye terk ettiniz?
Türkiye’de doğuya girmeden Milliyetçileri iktidar yapmak için ithal oy getirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Türk milliyetçilerinin liderliğiniz boyunca, doğudaki bu 12 yıllık siyasi çekilme eylemi ile ilgili bilmesi gereken özel bir neden var mı? Bununla ilgili Türk milliyetçilerine açıklamak istediğiniz bir bilinmeyen var mı ?
Türk milliyetçileri için batıya doğru olan bu siyasi ve fiziki çekilme devam edecek mi? Devam edecekse nereye kadar?
DTP Türkiye’nin dört bir yanında teşkilatlanırken, MHP nasıl olur da her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulan bir zaman da doğudan çekilmeye zorlanır?

DTP DOLAŞIYOR SİZ NEDEN BALGAT'TA OTURUYORSUNUZ

DTP Genel Başkanı ve Milletvekilleri Türkiye’nin her yanında adım atmadık yer bırakmazken siz neden Balgat’ta oturuyorsunuz?
Oturmaya devam ederek Türk milliyetçilerini kaç yılında iktidar yapmayı planlıyorsunuz? Bu şartlar altında Türk Milliyetçileri için kendinizin de inandığı matematiksel gerçekliği olan bir iktidar veriniz var mı?

MHP GENEL BAŞKANLIĞINI İADE EDİN

Bu soruların ne kadar daha çoğaltılabileceğini siz benden daha iyi bilmektesiniz. Kendinize ve aziz Türk milletine bir iyilik yapın ve yarından tezi yok lütfen bu davanın önünü açmak, DTP kadar MHP’nin de bu ülkenin her yanında siyaset yapma hakkının olduğunu göstermek ve her şeyden önce teşkilatlarını kapattığınız Diyarbakır başta olmak üzere o aziz vatan topraklarında ülkesi, milleti ve vatanın bölünmez bütünlüğü adına şehit düşmüş olan evlatlarımızın adına MHP Genel Başkanlığı emanetini aldığınız gibi onu iktidara taşıyacak olan Müslüman ve Türk kimliğini ayrıştırmayacak Türk milliyetçilerine iade ediniz. Aziz milletimizin önünü daha fazla tıkamadan Değişime .. Türkiye için ..Onurumuz için sizde evet deyin."

internet haber



Bu haber 566 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,965 µs