En Sıcak Konular

Fenerbahçe'nin yeni sambacıları geldi

22 Temmuz 2009 19:28 tsi
Brezilya'nın Corinthians takımından transfer edilen Andre Dos Santos ve Oliveria F.Bahçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer ile İstanbul'a geldi.

Brezilya'nın Corinthians takımından transfer edilen, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer ile İstanbul'a gelen iki futbolcuyu, Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 50 taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı. Fenerbahçe Kulübü İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar ve dış ilişkiler müdürü Turgut Acar da yönetici Kamer ve futbolcuları karşılamak üzere havaalanında hazır bulundu.

Burada FB TV'nin canlı yayınına konuk olan yönetici Kamer, iki yeni transferin Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diledi.

Kamer, şöyle konuştu:

''Biliyorsunuz kongrede başkanımız şampiyonluk sözü verdi. O sözün yerine gelmesi için, elimizden geldiği kadar, Fenerbahçeliler'i mutlu etmek için gayret gösteriyoruz. 1 haftadır Brezilya'dayız. Arkadaşlar birçok büyük kulübü reddederek bize geldiler, Fenerbahçe'de oynamayı tercih ettiler. 1 haftalık zorlu bir süreç yaşadık. Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmaksızın destek verdi. Şu anda ülkelerinde protesto gösterileri var. Taraftarları, kulüplerine 'Neden en iyi iki oyuncumuzu biraktınız' diye tepki gösteriyor. Taraftarları inanılmaz üzgün.''

Kamer, ''Transfer devam edecek mi?''sorusuna, ''Transfer hakkımız 8 ve şu anda 8 yabancı futbolcumuz var ama yönetim kurulumuzun, teknik heyetimizin tasarrufunda olan birşey, gerekirse transfer yaparız'' yanıtını verdi.

Yeni transferlerden Andre Dos Santos da Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''İnşallah Fenerbahçe'ye şans getiririz. En güzel şampiyonlukları Fenerbahçe'ye kazandırmak istiyoruz. Başarılı olacağımızdan eminim. Fenerbahçe ile ilgili daha öncesinden iyi referanslarımız var. Burada oynayan Brezilyalı arkadaşlarımız güzel şeylerden bahsettiler. Fenerbahçe bizim ilk yabancı takımımız. Burada olmaktan çok mutluyuz'' dedi.

Cristian Oliveira ise duygularını, ''Herşeyden önce çok mutluyuz. Umarım Fenerbahçe'ye uğurlu geliriz. Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyoruz. Bu arada arkadaşlarımız var. Onlarla uyum içinde, başarılı olacağımıza inanıyorum. Roberto Carlos ve Alex ile beraber oynayacak olmak büyük mutluluk. Onlarla yanyana oynayarak başarılı olacağımıza inanıyorum'' diyerek dile getirdi.

İki futbolcu, havaalanından, Fenerbahçe Burnu'nda kulübe ait konukevine götürüldü.

aa



Bu haber 548 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,710 µs