En Sıcak Konular

'Gölgelerin arasında dolaşıyorlar'

22 Temmuz 2009 13:06 tsi
AKP Genel başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, CHP'ye yüklenerek, "Part-time demokratlık olmaz. Ana muhalefet partisi gölgeler arasında, dolaşıyor, gölgelerin emrinde gölgelerle mücadele ediyor'' dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, ''Demokratlık her zaman her yerde olur, 'part time' demokratlık olmaz. Her mevsimde demokrat olmanız lazım. Yağışlı havada da demokrat olmanız lazım, sadece güneşli havada demokrat, yağmur yağınca ben yokum olmaz'' dedi.

AKP Muğla İl Başkanlığınca Urla ilçesinde düzenlenen kaynaşma yemeğinde konuşan Aksu, seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. CHP'nin Ege'de, Akdeniz'de, kıyılarda kazandığına ve bir takım belediyeleri aldığına işaret eden Aksu, şöyle konuştu:

''Ama bir gelin görün bakalım karaya bir bakalım, kıyıyı bir bırakalım. Orta Anadolu'ya, Doğu Anadolu'ya, Güney Doğu Anadolu'ya bakalım. Orada da boğuldu, denizi geçti ama karada boğuldu. Bütün Güneydoğu'da en yüksek aldığı oy oranı yüzde 5, bizim en düşük oy oranımız yüzde 20.65 Hakkari'de. Yani bu bir milletvekili seçimi olsaydı, biz bütün illerde milletvekili çıkartıyorduk. Başta ana muhalefet partisi olmak üzere diğer partiler, bir çok illerden, bir çok bölgelerden milletvekili çıkaramıyorlardı. Biz her ilden bir milletvekili çıkarıyorduk.''

"CHP GÖLGELER ARASINDA DOLAŞIYOR"
Türkiye'de demokrasinin her alanda, her zaman gelişmesinden yana olduklarını kaydeden Aksu, sözlerini şöyle tamamladı:

''CHP'nin Hakkari'de aldığı oy oranı binde 2, biz onun için diyoruz ki; biz her yerde varız. Türkiye'nin Partisiyiz, aziz milletimiz bize güveniyor. Milletimizi memnun etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz kurulurken de dedik, biz bu ülkede hak, hukuk, adaletin yerleşmesi, yolsuzlukla mücadele etmek için aziz milletimizin huzuruna çıktık. Türkiye'de demokrasinin her alanda, her zaman gelişmesinden yanayız.
Demokratlık her zaman her yerde olur, ''part time'' demokratlık olmaz. Her mevsimde demokrat olmanız lazım. Yağışlı havada da demokrat olmanız lazım, sadece güneşli havada demokrat, yağmur yağınca ben yokum olmaz. Biz AK Parti olarak bir misyon daha yüklendik, demokrasimizin üzerindeki gölgeleri kaldırma misyonu üstlendik. Bu sadece bizim işimiz değil, ben demokratım diyen, ben sivil demokrasinden yanayım diyen herkesin bu görevi yerine getirmesi lazım. Ana muhalefet partisi gölgeler arasında dolaşıyor, gölgelerin emrinde gölgelerle mücadele ediyor."

A.A.



Bu haber 503 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,201 µs