En Sıcak Konular

Bilal Erdoğan terhis oldu

22 Temmuz 2009 09:40 tsi
Binbaşı Maruf Kışlası'nda döviz bedelli askerlik görevini yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, askerliğini tamamladı.

Burdur'da kısa dönem olarak silah altına alınan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Necmettin Bilal Erdoğan bugün terhis oldu. Kışlanın çıkışında ilk önce korumaları ile selamlaşan Erdoğan daha sonra aracına binerek Burdur'dan ayrıldı. Erdoğan'ı 58. Piyade Eğitim Alayı'nın içinde Burdur Valisi İbrahim Özçimen'in uğurladığı görüldü.

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda, 21 günlük askerlik hizmetine tabi tutulan 115. dönem, aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ün oğlu Mesut Ertürk'ün de bulunduğu yaklaşık 5 bin asker bugün sabahtan itibaren terhis olmaya başladı.

Kışlanın içerisinde Burdur Valisi İbrahim Özçimen ile vedalaştıktan sonra çıkışını yapan Bilal Erdoğan, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Bilal Erdoğan, "Askerlik görevimizi yerine getirdik ve mutluyuz. 21 gün askerliğimiz döneminde hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Burada askerlik yaptığımız süre içinde hiçbir ayrımcılık yapılmadı. Sizlere de bu süre içinde gösterdiğiniz nazik ilgilerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi de yolumuza çıkacağız." ifadelerini kullandı. Erdoğan daha sonra korumaları eşliğinde aracına binerek Burdur'dan ayrıldı.
 
Öte yandan Burdur'da askerliğini yapan milli futbolcu Nihat Kahveci'nin birliğine 3 gün geç teslim olduğu için Cuma günü terhis olacağı öğrenildi. Yıldız futbolcunun Beşiktaş ile olan anlaşmasının da terhis olduktan sonra gerçekleşeceği belirtildi.

cihan



Bu haber 545 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,142 µs