En Sıcak Konular

Saadet Partisi sekiz yaşında bastı

19 Temmuz 2009 13:19 tsi
Saadet Partisi kuruluşunun 8. yılını kutluyor. Genel Başkan Numan Kurtulmuş, Necmettin Erbakan'a, Recai Kutan'a ve bütün milli görüşçülere teşekkür etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin ''milletin enerjisini kısır çekişmelere harcamayacağını, siyaseti çıkar aracı haline getirmeyeceğini'' bildirdi.  

Kurtulmuş, partisinin 8. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Saadet Partisi'nin 150 yıllık fikri bir geleneğin ve büyük bir siyasi hareketin temsilcisi olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi'nin 1969'da bağımsızlar hareketiyle başlayan, MNP, MSP, Refah ve Fazilet partileriyle süren siyasi sürecinde ''yeniden büyük Türkiye'yi kurma'' konusundaki iddia ve iradesinden hiçbir zaman vazgeçmediğini, rotasını rüzgara göre değiştirmediğini belirten Kurtulmuş, ilk günkü heyecan ve kararlılıkla hedefe yürüdüklerini kaydetti.

29 Mart yerel seçimlerinde elde edilen sonucun bunun göstergesi olduğunu ileri süren Kurtulmuş, bütün sevdalarının güçlü ve müreffeh Türkiye'yi yeniden kurmak olduğunu vurguladı.

Partisinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da millet yararına gördüğü icraatları destekleyeceğini, milli çıkarlara ters her türlü gelişme ve politikanın karşısında olacağını belirten Kurtulmuş, milletin emanetini kutsal sayarak, haksızlıklara boyun eğmeden yollarında ilerlemeyi sürdüreceklerini ifade etti. Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''Milletimize bir kez daha söz veriyoruz; bundan sonra da milletten başkasına minnet etmeyeceğiz. Egemenlerin önünde diz çökmeyeceğiz. Küresel köyün kavalcısı olmayacağız. Milletimize asla yalan söylemeyeceğiz. Tutamayacağımız sözü vermeyecek, verdiğimiz sözü yerine getirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Milletimizin enerjisini kısır çekişmelere harcamayacağız. Siyaseti bir çıkar aracı haline getirmeyeceğiz. Harun gibi gelip Karun gibi gitmeyeceğiz. Musa gibi gelip firavunlaşmayacağız.

Saadet Partisi'nin 8. kuruluş yıldönümünde milletimize bugüne kadar verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarımızı sunuyor özgürlükten, refahtan ve adaletten yana olan herkesi birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz.''

aa



Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,928 µs