En Sıcak Konular

Bu kadarına pes!

17 Temmuz 2009 11:51 tsi
Ölen gazetecinin eşyalarını çaldılar

TEM Karayolu’nun Gebze Çayırova geçişinde meydana gelen ve bir Koreli gazetecinin öldüğü, biri Koreli 2 kişinin de yaralandığı trafik kazası sırasında, olay yerinden geçen bir otomobilden inenler, kazazedelerin çantalarını alıp kaçtı. Polis, görgü tanıklarının verdiği plakadan çalıntı olduğu anlaşılan otomobildeki ölü soyucuları yakalamak için çalışma başlattı.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

Türkiye'nin değişik bölgelerini gezdikten sonra, İzmit’in Alikahya Beldesi’nde kurulu Hyundai Fabrikası’nda da çekim ve röpörtaj yaptıkları belirtilen Koreli gazeteciler, önceki akşam saatlerinde İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı. Türk şoför Hüseyin Çelik yönetimindeki 34 BJT 17 plakalı minibüs, yağışın kayganlaştırdığı TEM yolunun Çayırova geçişinde aşırı hızın da etkisiyle bariyerlere çarptı. Bazı araçların da karıştığı kazada Güney Koreli kadın gazeteci Nam Shik İm minibüsten fırlayarak yaşamını yitirdi. Kazada Güney Koreli gazeteci Sun Kim ile minibüs şoförü Hüseyin Çelik de yaralandı.

ÇANTALARI ALIP KAÇMIŞLAR
Görgü tanıklarının ifadelerine göre yoldan gelen araç sürülerinden bazıları yardım için dururken, plakasından çalıntı olduğu anlaşılan bir araçla kaza yerine gelen bazı kişiler, Güney Koreli gazetecilerin içinde fotoğraf makinası, kamera gibi bazı elektronik eşyalarının bulunduğu çantalarını alıp olay yerinden uzaklaştı. Tanık ifadelerine dayanarak araştırma yapan polis, verilen plakanın çalıntı bir otomobile ait olduğunu belirledi. Bu aracı aramayı sürdüren polis, başta İstanbul olmak üzere çevre illerin emniyet müdürlüklerini de bilgilendirdi.

Hürriyet



Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,663 µs