En Sıcak Konular

Kaybolan Rus nerede bulundu?

16 Temmuz 2009 17:18 tsi
Kemer ilçe merkezinde bulunan Aura Otel’den sabah yürüyüş yapmak için ayrılan Rus turist 36 yaşındaki Oleg Turovskiy'in, ormanda kaybolduğu ortaya çıktı.

Eşi 25 yaşındaki Ekatarina Syceeva Turovskiy'in haber vermesi üzerine arama çalışmaları başlatılan Oleg Turovskiy, saat 13.00’da eşinin cep telefonuna, ‘Yolu şaşırdım. Merak etme iki saate kadar dönerim' yazılı bir mesaj gönderdi. Bu mesajın ardından eşini telefonla arayan Ekatarina Syceeva Turovskıy, telefonun sürekli kapalı olması nedeniyle paniğe kapıldı.

Oleg Turovskiy, saat 15.00 sıralarında Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek ormanda kaybolduğunu ve bu nedenle otele dönemediğini söyledi. Bunun üzerine polis oteli arayarak, Oleg Turovskiy'in polis merkezinde olduğunu söyledi. Konakladığı tesiste genel müdürün odasında merakla eşinden gelecek haberi bekleyen Ekatarina Syceeva Turovskiy, polisten gelen haber üzerine sevinç çığlıkları attı.

Otelin lobisine çıkarak eşinin yolunu gözleyen Rus kadın Ekatarina Syceeva Turovskiy, eşini görünce koşarak yanına gitti ve önce “Neden kayboldun?” diyerek tokat attı, ardından da eşini öptü. Eşine sımsıkı sarılıp öpen Ekatarina Syceeva Turovskiy, gözyaşlarına hakim olamadı.

Oleg Turovskiy, yürüyüş yapmak ve fotoğraf çekmek için yola çıktığını, ancak bir süre sonra yolunu şaşırarak kaybolduğunu belirterek, yola çıktığında bindiği taksiden kendisini polise götürmesini istediğini söyledi.

Ekatarina Syceeva Turovskiy, “Hem otel çalışanları hem de Türk polisi benimle çok yakından ilgilendi. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Turovskiy çifti tatil yapmak için 12 Temmuz'da Moskova'dan Kemer'e gelmişti.



Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,961 µs