-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

Jackson'un hali içler acısıydı -Video

16 Temmuz 2009 13:31 tsi
Jackson'un hali içler acısıydı -Video Jackson'ın ölümünün ardındaki sis perdesi aralanabilecek mi? Dedektiflerin başlattığı inceleme olayın bir cinayet olabileceği...

Polis Michael Jackson’ın ölümünü araştırmaya devam ediyor. Elde edilen görüntüler bunun bir cinayet olabileceği yönünde. Yüksek dozda verilen uyuşturucunun Jackson’ın ölümüne neden olduğu kanısı her geçen gün biraz daha artmakta.

Amerikan Dermatoloji Akademisi doktorlarından Debra Jaliman, fotoğraflarda Jackson’ın bacağında kocaman çürümeye yüz tutmuş bir deliğin görüldüğünü ve damarların tamamen oyulmuş olup neden yapıldığı belli olmayan iğne izlerinin olduğunu açıkladı.


Bacaktaki bu çürüme vücudun diğer kısımlarına yayılıp, kangrenle neticelenebilir. Derisindeki beyaz lekelerin neden oluştuğu da bilinmiyor.

Jackson’ın evinde ise olayın cinayet olduğuna dair pek çok kanıt bulunmakta.Polis 4 adet oksijen tüpü ve anestezi yapılırken kullanılan uyuşturucu ilçları buldu çiftliğinde. Jackson için yapılan tıbbi tedaviler cinayet kanıtı olarak gösterilecek. Kullandığı ilaçların ölümüne sebebiyet verdiğinden hareketle soruşturmayı yürüten memurlar ilaçları uzmanlara gösterip fikir alıyorlar. Soruşturmayı yürütenler Jackson’a bu ilaçların boşuna verildiğini, bunları kullanması için herhangi bir neden olmadığını açıkladılar.

Televizyonlarda yayınlanan çürümüş bacaklarının görüntüsünden sonra daha öncede Pepsi reklamı için kameraların karşısına geçtiği zaman arkasında meydana gelen bir patlamayla alevler yayılmaya başladı. Alev Jackson’n saçlarını tutuşturdu. 3 bin hayranı Jackson’ın bu yanma görüntülerini izledi . Kafasındaki ateş söndürülerek alevlerin arasından çekilip kurtarılan Jackson’ın vücudu ikinci ve üçüncü derece yanıklarla doluydu.

Jackson’ın tam da kariyerinin zirvesindeyken meydana gelen bu yanma olayının da birileri tarafından bilerek, planlanarak yapıldığı ve kendisini öldürmek isteyen kişilerin olabileceği yönündeki kuşkuları artırmakta.

 Şimdi ise kendisine bu ilçları verenler Jackson’ın ölümüne sebebiyet verdiklerinden ötürü suçlanmaktalar.

Siyahtan Beyaza Döndüğü An!

Micheal Jackson'ın saçlarının tutuşarak yandığı bir görüntü Youtube'da yayınlandı. Jackson'ın bitmek tükenmek bilmeyen bir ameliyatlar serisinin nedeni anlaşıldı.

 
Micheal Jackson'ın saçlarının tutuşarak yandığı bir görüntü de Youtube'da yayınlandı. Jackson'ın başında ikinci derecede yanık oluştu. Jackson ameliyata alındı ve sonrasında bitmek tükenmek bilmeyen bir ameliyatlar serisi başladı.

Pop kralı Michael Jackson'ın şimdiye kadar yayınlanmamış bir görüntüsü ortaya çıktı. Jackson 1984 yılında reklam filmi çekimleri sırasında ateş topunun ortasında kaldı. Ünlü yıldızın saçları tutuştu. Hürriyet'teki habere göre ancak o görüntüler hiçbir zaman basına verilmedi. 50 yaşında aniden hayatını kaybeden Jackson'ın saçlarının tutuştuğu an ölümünden sonra yayınlandı.

Görüntüde Jackson kendinden geçmiş bir şekilde dans ediyor, 3 bin kişide onu izliyor. Sonra aniden set görevlileri Jackson'ın etrafını sarıyor. Jackson yeniden görüntüye geldiğinde saçının yandığı görülüyor. Ünlü yıldızın saçlarının yanması tamı tamına 11 saniye sürüyor. Jackson'da ikinci derecede yanık oluşuyor.

Bu yanık sonrasında Jackson'ın hayatı değişmeye başlıyor. Bitmek tükenmek bilmeyen ameliyatlar başlıyor. Sonraları Michael Jackson vücut rengini bile değiştiriyor.  

İŞTE O ANLAR:

İNSANIN İÇİNİ SIZLATAN GÖRÜNTÜLER

 


 

 


 



Bu haber 964 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,880 µs