En Sıcak Konular

Jackson intihar notu hazırlamış!

16 Temmuz 2009 09:52 tsi
Arkadaşlarından çarpıcı iddialar...

Michael Jackson'ın ölümünün ardındaki sır hâlâ çözülemedi. Yakın arkadaşları Kral'ın intihar notları yazıp yırttığını itiraf etti  Tüm dünyanın ölümüyle birlikte gözyaşı döktüğü pop müziğin unutulmaz ismi Michael Jackson'la ilgili iddialar son sürat devam ediyor. Efsaneye yakın olan kaynakların verdiği bilgiye göre Michael'ın sıklıkla yüksek dozda ilaç aldığı ve kendini öldürmeye çalıştığı ifade ediliyor. Jackson'ın arkadaşları, şarkıcının intihar etmek istediğini söyledi. Öyle ki bir keresinde intihar notu yazıp bunu yırttığı söyleniyor. Bir arkadaşı ise onu şu sözlerle anlatıyor: "Her zaman genç ölmekten bahsederdi. İntihar notları yazar ve sonra yırtıp atardı. Birini saklamıştı, sık sık onu çıkarıp okurdu. Herkesin onun ne kadar üzgün olduğunu bilmesini isterdi. Tacizle suçlandığı yıldan bu yana hayatını sona erdirmek istiyordu."

Hangi 'Tanrı'ya inanıyordu
Michael Jackson'ın dünya çapındaki 5 milyon taraftarı ona 'Tanrı' muamelesi yapıyordu. Pop kralı ise yaşamı boyunca hangi 'Tanrı'ya inanacağına bir türlü karar veremedi. Annesi Katherine oğlu Michael, La Toya ve kızı Janet'ı Yehova şahidi olarak yetiştirdi. Yaşamının son yıllarında İslam dinine geçtiği iddia edildi. Ancak iddialar bununla da kalmadı. Jackson'ın Tom Cruise'un tarikatı Scientology üyesi olduğu da ileri sürüldü. Ancak öldüğünde hangi dine inandığı açıklanmadı.

'Menekşe gözler' dayanamadı
Hollywood efsanesi Elizabeth Taylor, yakın dostu pop kralı Michael Jackson'ın ölümünün ardından yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden hastaneye kaldırıldı. 77 yaşındaki Taylor'ın, Jackson'ın 25 Haziran'da ölümünden bu yana sürekli döktüğü gözyaşları yüzünden güçsüz düştüğü belirtildi.
 
haberturk



Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,952 µs