En Sıcak Konular

Vakit, Ayşe Arman için ne dedi?

14 Temmuz 2009 11:29 tsi
Herkesin konuştuğu yazı dizisi için Vakit ne dedi? Tesettürlü Ayşe Arman için Vakit'in inanılmaz yorumu ve manşeti ne oldu?

Son günlerde medyada iki favorimiz açıkçası. Bir Kanal t diğeri ise Vakit gazetesi. Yaptıkları hemen her iş haber değeri taşıyor çünkü. Bu haftanın yıldızı ise şüphesiz Vakit gazetesi. İdil Biret'in Topkapı konseri için attıkları manşet ve ardından 'büyük türk düşünce hareketi Alperenler'in tepkisi iki gündür medyanın ve hemen her köşe yazarını gündemi durumunda.

Peki medyanın diğer önemli gündemi olan Ayşe Arman'ın son bombası için Vakit ne dedi? Merak ettik ve birşeyler çıkar mı diye bakalım dedik, sağolsunlar yine boş geçmemişler.

Vakit Ayşe Arman'ın gündem yaratan çalışması için şu başlığı uygun bulmuş "Ayşe Arman'dan tarihi itiraf". Nedir bu itiraf diye merak ettiniz muhtemelen. Çünkü biz de Arman'ın yazı dizisinde öyle manşetlik ve 'tarihi' bir itiraf falan görememiştik. Vakit bu manşetin altına şöyle bir spot yazarak bir gazetecilik harikasına daha imza atmış...

"Bir süredir tesettürlü olarak çeşitli yerlerde dolaşan ve izlenimlerini birkaç gündür gazetesi Hürriyet'te yayımlayan yazar Ayşe Arman, tesettürün müthiş bir kalkan olarak kadınları erkeklerin tacizlerinden koruduğunu belirtti."

Ve şöyle devam ediyor...

"Erkeklerden tesettürlüye şefkat"

Biz şunu anladık Vakit'in veciz haberinden. 'Ey kadınlar tesettür giyin şekat gösterelim. Yoksa taciz ederiz, laf atarız, Allah yarattı demeyiz' Malumunuz, Arman mini etekle Fatih Çarşamba'da yürüken tacize uğradığını da yazmıştı.

 



Bu haber 638 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,503 µs