En Sıcak Konular

Fenerbahçe'ye kötü haber !

13 Temmuz 2009 17:41 tsi
Bayern Münih ile bir sezon daha sözleşmesi bulunmasına rağmen takımdan ayrılacağı yolunda söylentiler olan Hamit Altıntop'tan Fenerbahçe transferiyle ilgili açıklama geldi.

Bayern Münih ile bir sezon daha sözleşmesi bulunmasına rağmen takımdan ayrılacağı yolunda söylentiler olan Hamit Altıntop, "Fenerbahçe beni transfer etmek istediğini bildirdi. Bu teklif için kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak şuan Fenerbahçe'ye gelmem söz konusu değil. Bu durumu menajerim aracılığıyla Fenerbahçe yöneticilerine ulaştırdım." dedi.

Hamit Altıntop'un İran asıllı menajeri Reza Fazili, Fenerbahçe'nin son iki sezondur Hamit'i transfer etmek istediğini belirterek, "Başkan Aziz Yıldırım ile bu yönde görüşmemiz oldu. Fenerbahçe yöneticilerini de yakından tanıyorum. Böyle bir transferin gerçekleşmesi için Hamit'in onay vermesi gerekir. Hamit istediğinde ancak ben transfer görüşmesi yapabilirim." diye konuştu.

Bu arada Bayern Münih'in yeni antrenörü Hollandalı Van Gaal'in yeni sezonda Hamit Altıntop'a fazla şans vermeyeceği endişeleri oluşmaya başladı. Son günlerde Alman spor basınında çıkan haberlerde 27 kişilik Bayern Münih kadrosunun 22'ye düşeceği ve gönderilmek istenen isimler arasında Hamit'in de bulunduğu yazıldı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye formasıyla çok iyi maçlar çıkaran Hamit Altıntop geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre forma giyemedi.

Hamit Altıntop 2007/2008 sezonunda Schalke 04 kulübünden Bayern Münih'e transfer olmuştu. 26 yaşındaki futbolcu 44 defa da Türkiye A Milli Takım forması giydi. Hamit'in Ocak 2009'da 11 milyon Euro olan piyasa değeri yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 9 milyon Euro'ya düşmüştü.

(CİHAN)
 



Bu haber 599 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,959 µs