En Sıcak Konular

Dila Hemşire domuz gribinden kurtuldu

13 Temmuz 2009 12:31 tsi
Tek Türkiye dizisinin "Dila Hemşire"sinden sevindiren haber. Domuz gribine yakalanan Müjgan Gönül hastalığı atlatmayı başardı, taburcu oldu.

 

"Dila Hemşire" dün akşam saatlerinde, yaklaşık 1 haftadır tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesi enfeksiyon hastalıkları kliniğinden taburcu oldu.

Samanyolu TV'nin reyting rekorları kıran Tek Türkiye dizisinin Dila Hemşire'si Müjgan Gönül'den hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Genç oyuncu, hastalığı atlatmayı başardı, taburcu oldu.. Dila Hemşire'nin domuz gribine yakalanması medya gündemine damgasını vurmuştu. Beş gündür Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği'nde tedavi gören ünlü sanatçı, yaşadıklarını Zaman'a anlattı. Doktor, ölümcül virüsü kaptığını söylediğinde büyük bir şok geçirdiğini belirten Gönül, "Ateşim çıkınca domuz gribi oldum diye espri yapmıştım, gerçek oldu. Büyük üzüntü yaşadım, ama sonra her şeyde bir hayır vardır diyerek durumu kabullendim." diyor. Bugün taburcu edilecek olan genç sanatçı, hastaneden ayrılacağı tarihi yeniden doğacağı gün olarak tanımlıyor.

Kendi sesinden hastalığını anlatmıştı




 

Oyuncu arkadaşlarıyla birlikte Fransa'ya, ardından Almanya'ya giden Müjgan Gönül, rahatsızlığını ilk Stuttgart'ı gezerken fark etmiş. Ateşi çıkan ve sıtma tutan oyuncu, rol arkadaşı Sabri Özmener'e, "Galiba domuz gribi oldum." diye espri yapmış. Rahatsızlığı artınca şehirdeki bir hastaneye götürülmüş. Doktor basit bir grip geçirdiğini düşünerek ateş düşürücü vermiş. İlacın etkisiyle Türkiye'ye dönüşte havalimanındaki termal kameraya yakalanmamış. Ancak halsizlik şikâyeti artınca özel bir hastaneye başvurmuş. İlk tetkiklerin ardından 'domuz gribi' şüphesiyle özel ambulansla Haseki Hastanesi'ne sevk edilmiş. Yapılan testler sonucunda domuz gribi virüsü A/H1N1 taşıdığını öğrenen Gönül, önce çok korkmuş. Kısa süre sonra hastalığını kabullenmiş. İyileşmek için sürekli dua etmiş. Hastanede, dizüstü bilgisayarında film izleyip kitap okuyarak vakit geçiren oyuncu, "Çok yoğun tempoda çalıştığım için yorulmuştum. Karantina süresi bir bakıma tatilim oldu." sözleriyle adeta Polyannacılık oynuyor. Hayranlarının ilgisi ve duaları karşısında çok duygulandığını ifade eden Gönül, hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu çok iyi anladığını vurguluyor. 



Bu haber 746 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,477 µs