En Sıcak Konular

Sarıgül, hangi anahtarı kimin elinden alacak?

11 Temmuz 2009 17:18 tsi
DSP'den istifa ederek "Türkiye Değişim Hareketi" adıyla parti kurma çalışmalarını sürdüren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, toplumda yeni bir iktidar arayışı olduğunu söyledi.

Sarıgül, Kastamonu-Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'ın davetlisi olarak geldiği Kastamonu'da binlerce tarafından karşılandı. Daday Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap eden Sarıgül, işsizlik ve geçim sıkıntısının giderek arttığını belirterek, "Ülkemizde işler iyi gitmiyor. Ankara'daki siyasetçilerin derdi başka, halkımızın derdi başka. Umutsuzluk ve karamsarlık giderek büyüyor" dedi.

Mevcut siyasi partilerin, genel başkanların tapulu malı haline geldiğini söyleyen Mustafa Sarıgül, "Bu zengin vatan topraklarında neden yoksuluz" diye sordu. Türkiye Değişim Hareketi olarak ülkenin her köşesini dolaştıklarını vurgulayan Sarıgül, Türkiye'de yeni bir iktidarın zorunlu olduğunu söyledi. Sarıgül konuşmasında şu görüşleri dile getirdi:

"Siyasetten yeni bir enerjiye ihtiyaç var, bunu görüyorum. Bu enerjiyi iktidara taşımak için yurttaşlarımla birlikte yürümeye kararlıyım. Bugünki siyaset anlayışı tıkanmıştır. İktidar da muhalefet de sorunları çözmekte yetersiz kalmaktadır. Oy verip Ankara'ya gönderdiğiniz siyasetçiler, iktidarı ve muhalefetiyle, sorunları çözmek yerine yapay gündemlerle zaman tüketiyorlar. Onlara seyirci kalamayız. Değişim istiyorsak bugünki Ankara anlayışını kökten değiştirmeliyiz. Büyük yolculuğumuz başlamıştır. Bizim hareketimiz gençlerle, kadınlarla, her yaştan yurttaşımızla ülkemizi mutlu geleceğe taşıyacaktır. Tarih bizim harekete geçmemizi bekliyor. Bir tek hedefimiz vardır, o da iktidarın anahtarını AKP'den teslim almaktır. Gelin, bu büyük değişime siz de destek verin. Bizim iktidarımızda ötekiler olmayacaktır; 70 milyon insanımızın tamamının mutluluğunu sağlayacağız."

haberler.com



Bu haber 764 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,074 µs