En Sıcak Konular

Telekom'dan yeni hizmet

11 Temmuz 2009 16:19 tsi
Türk Telekom'un, 15 kişiye kadar katılımcı ile aynı anda telefon üzerinden telekonferans görüşmesi yapılmasını sağlayan TeleToplantı Servisini müşterilerinin hizmetine sunmaya başladığı bildirildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, bu servisle kullanıcıların, seyahat maliyetlerini kısarak farklı lokasyonlardaki müşteri ya da çalışma arkadaşlarıyla telefon üzerinden rahatlıkla görüşme yapabildikleri belirtildi.

Yapılan açıklamada, tüm ev, iş ve mobil telefonlardan erişilebilen ve yurt dışından da aranabilen TeleToplantı servisinin, farklı coğrafyalarda çalışan kişi ve kurumlara minimum zaman ve maliyetle toplantı yapma olanağı sunduğu, ayrıca öğrencilerin ortak proje veya ödev çalışması yürütmesine ve farklı şehirlerde hatta ülkelerde yaşayan akrabaların aynı anda görüşmesine de imkan sağlayarak Türk Telekom müşterilerinin hayatını kolaylaştırdığı kaydedildi.
Açıklamada, herhangi bir teçhizat yatırımı gerektirmeden kolayca kullanılabilen TeleToplantının, katılımcıların bulundukları yerden toplantı alanına ulaşmak için harcadıkları zaman ve maliyetten de tasarruf sağladığı ifade edildi.

Sözleşme ya da üyelik koşulu gerektirmeyen TeleToplantı servisinden yararlanmak isteyenlerin, 4441444'ü arayarak veya www.teletoplanti.com adresine tıklayarak bir TeleToplantı açma şifresi ve TeleToplantı katılma şifresi almaları, sonrasında ise TeleToplantı'nın tarihini, saatini ve katılma şifrelerini davetlilere iletmesi gerektiği hatırlatıldı.

Toplantıyı organize eden kişinin, davetlilere verilen saatte 444TPLT (4448758) numaralı TeleToplantı merkezini arayarak ve açma şifresini girerek toplantıyı başlatabildiği belirtildi.

TeleToplantı servisini arayan her katılımcının, yurt içi ve yurt dışı görüşme ücretini, kendi tarifesi üzerinden sabit hatları arama ücreti olarak kendi operatörüne, Türk Telekom aboneleri ise yurt içi görüşme ücreti olarak ödediği kaydedildi.

a.a.



Bu haber 767 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,212 µs