En Sıcak Konular

Sarıgül partisine isim arıyor

11 Temmuz 2009 14:32 tsi
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Bizim, 'ötekimiz' olmayacak. Başı açık, kapalı kardeşimiz de bizim olacak” dedi.

Sarıgül, TEM otoyolundan Karabük'e giderken Gerede gişeleri girişinde yaptığı basın açıklamasında, yaşanan ekonomik krize ve işsizliğe değindi.

Siftah yapamadan dükkanlarını kapatan esnafın bulunduğuna dikkati çeken Sarıgül, sıkıntıları ve sorunları, kendisinin başlattığı Türkiye Değişim Hareketi'nin çözeceğini iddia etti.

“Türkiye Değişi Hareketi Ankara'ya gününü gün etmek için gitmeyecek” diyen Sarıgül, söz konusu hareketin iktidarı teslim almak için yollara çıktığını söyledi.

Türkiye Değişim Hareketinin Türkiye'nin sorunları üzerinde yoğun olarak çalışmakta diyen Sarıgül, “Türkiye'nin yeni bir umuda, yeni bir enerjiye ihtiyacı var. Bu enerji ve bu umudu Türkiye Değişim Hareketi sağlayacaktır. Ben yurttaşlarımızın umutlu bakışlarını boşa çıkartmayacağım. Bana ve arkadaşlarıma duyulan güven duygusunu her zaman daha yükseğe çıkartacağız” diye konuştu.

“BİZİM 'ÖTEKİMİZ' OLMAYACAK”

Mustafa Sarıgül, Kastamonu'nun Daday ilçesinde vereceği mitinge giderken uğradığı Karabük'te gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yeni bir enerjiye ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu savundu.

Sarıgül, “Türkiye şu anda mutsuz. İşsizlik hat safhada. Üniversiteyi bitiren çocuklarımız ne yazık ki iş bulamıyor. Ankara'da siyaset tıkandı. Muhalefeti ve iktidarı birbiriyle uğraşıyor. Biz Ankara'da ezberleri bozmaya gidiyoruz” dedi.

Gazetecilerin, “Yeni kuracağınız partinin ismi ne olacak?” sorusunu Sarıgül, “Partimizin ismini ben bulmayacağım, bütün yurttaşlarımız bulacak” şeklinde yanıtladı.

A.A.



Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,944 µs