En Sıcak Konular

Milletvekilini kaçıran fıkra

10 Temmuz 2009 15:48 tsi
AK Parti'li Türkmen toplantıyı terk etti...

Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu Çalışanları Sendikası'nın (Sağlık-Sen) Zonguldak'taki yemekli toplantısına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, sunucunun anlattığı ve siyasetçilerle sendikacıların çok konuştuğunu ima eden bir fıkranın ardından toplantıyı terk etti. "Ağzı olan konuşuyor" diyen Türkmen, programı yoğun olduğu için toplantıdan ayrıldığını söyleyerek, "Akabinde kalkmam öyle yorumlanmış olabilir" dedi.

Sağlık alanında yetkili sendika olmaya hak kazanan Sağlık-Sen yöneticileri ve üyeleri, bir araya gelerek başarılarını kutladılar. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, başarılarından dolayı sendika yöneticilerini ve üyeleri tebrik etti. Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş da konuşmasını yaptıktan sonra mikrofonu alan program sunucusu bir fıkra anlatmak istediğini belirterek, şu fıkrayı anlattı:

"Dönemin Sağlık Bakanı, ülke genelindeki hastaneleri teftiş eder. Bir ildeki tüm hastaneleri gezen Bakan, son hastaneyi ziyaretinde morgda ilginç bir olayla karşılaşır. Sehpa üzerindeki iki cesedin çenelerinin hareket ettiğini fark eden Sağlık Bakanı, hastane başhekimine dönerek, ?Ne yapıyorsunuz siz yahu. Artık canlıları da mı morga kaldırıyorsunuz' diye soru sorar. Kendinden emin başhekim ise; ?Hayır sayın Bakanım. Bu iki kişi gerçekten ölüdür. Sağdaki yaşarken siyasetçiydi. Soldaki ise sendikacıydı. Bunların ölüsünün de, dirisinin de çenesi durmaz' cevabını verir."

"AĞZI OLAN KONUŞUYOR, PROGRAMIM YOĞUN DİYE KALKTIM"
Sunucu fıkrasını tamamladıktan sonra toplantıya katılanlarda sessizlik hakim olurken, Milletvekili Polat Türkmen ise apar topar alandan ayrıldı. Türkmen, toplantıyı terk etmesiyle ilgili soru üzerine "Ağzı olan konuşuyor. Söylenenleri çok da önemsemiyorum. Programım yoğun olduğu için kalktım. Akabinde kalkmam öyle yorumlanmış olabilir" dedi.

Haberturk



Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,294 µs