-Foto | " /> -Foto | "/>

En Sıcak Konular

Cenaze saklandı cesedi yakılacak -Foto

9 Temmuz 2009 11:06 tsi
Cenaze töreninden sonra tabutun nereye gittiğini kimse görmedi. ABD basınına göre Jackson hala gömülmedi, izin bekleniyor.

Önceki gece Los Angeles'ta görkemli bir törenle anılan Michael Jackson'ın sahneye altın tabut içinde getirilen cenazesinin akıbeti bilinmiyor Neverland'de gömmek için izin bekleyen ailesinin cenazeyi sakladığı ve bedeninin yakılıp küllerinin serpildiği iddialar arasında...

Popun Kralı lakaplı ABD'li ünlü şarkıcı Michael Jackson, milyarlarca insana ulaşan canlı TV yayınıyla önceki gün son yolculuğuna uğurlandı. 50 yaşında hayatını kaybeden ünlü yıldızın cenazesi, altın kaplama bir tabut içinde önce gün Los Angeles'taki Forest Lawn Mezarlığı'na götürüldü.

TABUT NEREYE GÖTÜRÜLDÜ?

Burada aile arasında düzenlenen sade törenden sonra Jackson'ın altın kaplama tabut içindeki naaşı, töreninin düzenleneceği Staples Center'a nakledildi. Ünlü isimlerin Jackson'la ilgili anılarını anlattıkları ve şarkılarını söyledikleri gecede duygusal anlar yaşandı. Peki törenin sonunda o altın tabut ne oldu? İşte bu sorunun cevabını kimse bilmiyor.

TABUTUN İÇİ BOŞTU İDDİASI!

ABD magazin basını, sahneye konulan tabutun boş olduğunu; Jackson'ın cenazesinin anma töreni öncesi götürüldüğü Forest Lawn Mezarlığı'na gömüldüğünü iddia ediyor. Mezarlığın içindeki "Liberty Hall" salonunda yapılan özel tören yaklaşık 40 dakika sürmüştü. Daily Gossip isimli magazin sitesi, törende Jackson'ın tabutunun Liberty Hall salonundan mezarlığa sokulduğuna dair bir kanıtın bulunmadığını yazdı. Yani, ünlü şarkıcının Forest Lawn Mezarlığı'na gömülmediği kaydedildi.

NEVERLAND İÇİN İZİN BEKLENİYOR, JAKSON HALA GÖMÜLMEDİ

Jackson'ın Kaliforniya'daki "Neverland" adlı çiftliğine gömülmesini isteyen ailesinin, yasal izni alana kadar cesedin gizli tutulan bir yere gömüldüğünü söyleyenler de var.

İngiliz Sun gazetesine konuşan kaynaklar, Jackson ailesinin, naaşın Neverland'a gömülmesiyle ilgili yasal sorunla karşılaştığını kaydetti. Kaliforniya eyalet yasaları, ikamet edilen bir çiftlik evinin bahçesine veya önüne defin yapılmasına izin vermiyor. Bu yasak sadece, Jackson'ın yakılması ve küllerinin bu bölgeye yapılacak bir anıta yerleştirilmesi yoluyla delinebiliyor. Aileden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemesi de spekülasyonları artırıyor.

YAKILDI MI?

Öte yandan ünlü şarkıcının törenden önce yakılıp, küllerinin Neverland'de serpildiğini öne sürenler de bulunuyor. Sansasyon yaratan yaşam biçimiyle dünya basınını manşetten meşgul eden Jackson, öldükten sonra da uzun süre gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.

BİR KIZI AĞLADI, GERİYE KALAN
HER ŞEY ŞOVDU...

İŞTE CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR

 


 

 


 

 


 

 


 



Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,499 µs