En Sıcak Konular

Vadi'nin Muro'su asker kaçağı çıktı

8 Temmuz 2009 11:27 tsi
Kurtlar Vadisi dizi setini basan polis, "Muro" karakteriyle ünlenen 32 yaşındaki Mustafa Üstündağ'ı asker kaçağı olduğu gerekçesiyle gözaltına almak istedi.

Kurtlar Vadisi dizisinde, "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" sözüyle ünlenen ve terör örgütünün şehir sorumlusunu canlandıran Mustafa Üstündağ, namı diğer "Muro"nun asker kaçağı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'de yaşanan bazı "derin" ilişkileri konu eden dizide, senaryo gereği yaşanan polis baskınları bu sefer gerçek oldu. Polis, geçen Mayıs ayında Kurtlar Vadisi dizisinin çekildiği sete baskın yaparak 32 yaşındaki Muro'yu gözaltına almak istedi. Vadi'nin başrol oyuncusu Polat Alemdar, Memati, Abdulley, Halo Dayı ve diğer oyuncular şaşkınlık içinde olan biteni izledi. Çünkü setteki polisler senaryo gereği değil, gerçekti. İddiaya göre, Mersin Silifke Askerlik Şubesi'nin isteğiyle sete gelen polisler ile yapımcılar arasında uzun görüşmeler oldu. Yapımcılar araya girdi ve "Dizinin son bölümlerini çekiyoruz. Bütün planlarımız altüst olur" diyerek polisleri ikna etti. Polis Muro'yu gözaltına almadan setten ayrıldı.

PANA FİLM SESSİZ

Dizide rolü gereği terör örgütünün şehir sorumluluğunu üstlenen Muro ile yardımcıları Çeto ve Yıldırım, son bölümlerde örgütten atıldı. Terör örgütünün iç yapısını bilen Muro ve adamları, dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın kontrolüne geçerek zaman zaman çatışmalara girdi. Tam da bu dönemlerde, Muro'nun askerlik sorunu nedeniyle dizinin setine polis baskın yaptı. Muro'nun askerlik sorunuyla ilgili konuşmak istediğimiz Pana Film yapımcıları ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı ve sessiz kalmayı tercih etti.

'Annem iyileşince askere gideceğim'

ÇEKİMLERİNE yeni başladığı 'Abimm' filmi için Marmaris'te bulunan Mustafa Üstündağ, "Annem uzun süredir hasta, bu nedenle bugüne kadar askere gidemedim. Kendisi 21 günde bir hastaneye gidip kontrollerden geçiyor. Tedavisi bitince askere gideceğim" dedi. 32 yaşında lise mezunu olan Üstündağ, 1998'de girdiği Müjdat Gezen'in okulundan 2002'de mezun olmuştu.

SABAH

 



Bu haber 548 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,224 µs