En Sıcak Konular

Hakan'a sordu: Fenerbahçe'ye geleyim mi?

8 Temmuz 2009 09:58 tsi
“F.Bahçe 2 yıldır beni istiyor. Şu anda da menajerimle pazarlık halindeler. Türkiye’ye gelsem paramı alabilir miyim?” diyen 32’lik yıldız, Hakan’dan “Parayı sakın sorun etme, hemen gel” yanıtını aldı.

F.BAHÇE’NİN bomba transferi kim olacak? Ronaldinho mu, Robben mi, Eto’o mu gibi sorular uzun süredir spor medyasının gündeminden düşmez ve yöneticiler İspanya-İtalya-İsviçre üçgeninde mekik dokurken, F.Bahçeliler’in yüreğini hoplatacak müthiş transfer haberi Kazakistan’dan geldi.

FATİH Terim, Levent Kızıl, Hakan Şükür ve Hasan Şaş’ın da bulunduğu ortamda “F.Bahçe geçen yıldan beri beni istiyor. Menajerlerimle görüşmeler sürüyor. Ben de bu transfere sıcak bakıyorum” diyen Andriy Shevchenko F.Bahçe yolunda. Sarı-lacivertli taraftarları bir hayli heyecanlandıracak bu transfer girişiminin perde arkası şöyle..

TARİH: 4 Temmuz Cumartesi.. Yer: İnşaatı Türk firmaları tarafından yapılan 30 bin kişilik Kazakistan Astana Arena Stadı.. Stadın açılışı için düzenlenen gösteri maçında Milanlı Kalazde ve Chelsea’li Shevchenko Kazakistan Milli Takımı’nın formasını giyiyorlar.. Eski İtalyan hakem Pierluigi Collina’nın yönettiği bu karşılaşmada Hakan Şükür ile Hasan Şaş da rakip takım Lokomotiv Astana’da yer alıyorlar.

CHELSEA GECİKTİRMİYOR

İŞTE bu maç öncesindeki soyunma odası sohbetleri ve maçın ardından düzenlenen yemekte Shevchenko-F.Bahçe görüşmeleri su yüzüne çıkıyor. Hakan ile Hasan’a önce Türkiye’deki futbolu soran Shevchenko, sonra ağzındaki baklayı çıkartıyor: “F.Bahçe 2 yıldır peşimde. Beni geçen yıl da istediler, şimdi de istiyorlar ama kuşkularım var.” Ve ekliyor: “Türkiye’de bazı kulüpler futbolculara paralarını ödemiyorlarmış. Bu konuda FIFA’ya gidenler olmuş. İşte bu durum beni korkutuyor. Yoksa geçen yıl bile bu transfer olabilirdi. Chelsea’de paramı günü gününe alacağım. Türkiye’ye gelirsem alamam diye korkuyorum.”

SHEVCHENKO’NUN bu sözleri üzerine Hakan Şükür devreye giriyor: “Sana yanlış bilgi vermişler. Türkiye’de, özellikle yabancı futbolcuların paraları günü gününe ödenir. Hele F.Bahçe’de, hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisi, gelmek istiyorsan parayı hiç dert etme. Roberto Carlos, Alex gibi önemli oyuncular hiçbir ödeme sorunu yaşamadan oynuyorlar.”

Hakan’ın bu sözleri üzerine Shevchenko, hem İstanbul hem de F.Bahçe hakkında çok daha fazla soru soruyor. 1 saate yakın süren bu sohbete Hasan Şaş ve Kaladze de katılırlar.. Şaş ve Şükür’e Türkiye’deki vergi sistemini de soran Shevchenko daha sonra Chelsea’den yıllık 7 milyon Euro brüt ücret aldığını, buna yakın bir para verilmesi halinde gelebileceğini sözlerine ekliyor..

BİZ bu görüşmeyi Hakan Şükür’e sorduk, aynen teyit etti.. F.Bahçe kaynakları ise Daniel Güiza’nın gitmesi halinde süper bir yabancı golcü transferinin gerçekleşebileceğini belirtiyorlar.. Bundan sonrası Başkan Aziz Yıldırım’ın bileceği iş..

SON 3 YILI KÂBUS GİBİ

SHEVCHENKO’NUN kariyerine gelirsek.. Parladığı ve Dinamo Kiev ile Milan’daki ilk sezonunda 325 maçta görev alıp 187 gol gibi rekor sayılabilecek bir istatistiğe ulaşan Ukraynalı yıldız, son 3 sezon da ise adeta dökülüyor. Bu dönemde forma giydiği Chelsea ve Milan’da toplam 64 maç oynayıp, 9 gol atan Sheva, geçen yıl Serie A’da golle tanışamadı. Ukraynalı yıldızın milli kariyeri ise 87 maç, 41 gol..

VATAN 
 
 



Bu haber 577 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,687 µs