En Sıcak Konular

Dilencinin üzerinden çıkan para şaşırttı

7 Temmuz 2009 18:07 tsi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, dilencilik yaptığı iddiasıyla zabıtalarca yakalanan kişinin üzerinde yapılan aramada, 6 bin avro ve 783 lira 45 kuruş para bulundu.

Alınan bilgiye göre, Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde, Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı'nda dilencilik yaptığı belirlenen kişi, zabıtaları görünce kaçmaya başladı.

Dilencilik yaptığı iddia edilen kişi, yaşanan kovalamacanın ardından yakalanıp, Zabıta Müdürlüğüne götürüldü. Kimliği bulunmayan ve isminin M.A. olduğunu söyleyen kişinin üzerinde yapılan aramada 12 adet 500 avro, 6 adet 100 TL, 2 adet 50 TL, 3 adet 20 TL ve 16 adet 1 TL, 10 adet 50 kuruş, 9 adet 25 kuruş ve 2 adet 10 kuruş çıktı.

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürü Ünsal Paşalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bu kadar büyük miktarda paranın bu kişinin üzerinde bulunması bizi şüphelendirdi. Marmaris Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek şahıs ve bulunan paraları polise teslim edilecek'' dedi.

Paşalı, Marmaris'te çok sayıda dilenci yakaladıklarını, ancak bir kişinin üzerinden ilk defa bu kadar yüksek miktarda para çıktığını söyledi. Zabıta tarafından polise teslim edilecek olan M.A'nın kesin kimliğinin tespit edilmesinin ardından gerekli cezai işlemlerin yapılacağı belirtildi.

Öte yandan, yakalanan M.A, gazetecilerin ne iş yaptığı sorusu üzerine, serbest çalıştığını ve bu kadar yüklü miktarda parayı üzerinde taşımaktan korkmadığını ifade etti. Dilencilik yapmadığını öne süren M.A, üzerinde çıkan parayı 6 yıl inşaatlarda çalışarak kazandığını iddia etti.



Bu haber 663 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,108 µs