En Sıcak Konular

Vali Cerrah: 'Bir yerlere çomak sokmaktan hoşlanırım'

7 Temmuz 2009 15:41 tsi
OSMANİYE Valisi Celalettin Cerrah, göreve başladıktan sonra ilk iş olarak tüm daire müdürleriyle toplantı yaptı, çalışma prensiplerini anlattı.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Vali Cerrah, önce daire müdürleri ile tek tek tanışarak kurumları ile ilgili kısa bilgiler aldı, yeni bir ilde bulunmaktan ve görev yapacağı daire müdürleriyle tanışmaktan büyük heyecan duyduğunu söyledi.

Vali olmanın gururunu da yaşadığını belirten Cerrah, Osmaniye’de güzel işler yapacağına inandığını kaydederek, “Her konuda bir yerlere çomak sokmaktan hoşlanan bir yapım var” dedi. En çok milli eğitim, sağlık, güvenlik ve tarımın öncelikli konuları olacağını vurgulayan Cerrah, hedefinin tüm kente hizmet etmek olduğunu anlattı.

Osmaniye’ye hizmet ederken daire müdürlerinin desteğine de ihtiyacı olduğunu vurgulayan Cerrah, “Daire müdürleriyle uyum içerisinde çalışmayı arzu ediyorum. Buradaki arkadaşlarımın her biri 10 yılını 15 yılını hatta bir kısmı 20 yılını doldurmuşlar.

Ben yıllarca devlete daire müdürü olarak hizmet ettim. Müdürlerin hangi sorunlarla karşılaştıklarını bilirim. Herkes planını programını yapmıştır, biliyordur. Birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

KONUŞMAKTAN ÇOK İŞ YAPMAYI SEVERİM

38 yıldır devlete hizmet ettiğini kaydeden Cerrah, şöyle dedi:

“Ben konuşmadan ziyade iş yapmayı severim. Bundan sonra aynı şekilde Valilikte arkadaşlarımla dürüstlük içinde doğruluk içerisinde çalışmayı arzu ediyorum. Çünkü bu ülke bizlerden çok şey bekliyor.

Bu vatan için, bu bayrak için, toprak için çok şey yapmak zorundayız. Bu devlete ölene kadar hizmet etme zorunluluğum var. Eğer buralara gelmiş isem bu ülke sayesinde geldim bu millet sayesinde geldim. Osmaniye halkı da bir şeylerin değişmesini bekliyor.

Osmaniye’de bir takım değişikliklerin olması için Cerrah Vali olarak tek başına bir şeyler yapmam mümkün değil. Sizlerle beraber bir şeyle yapabilirim. Sizler benim önüme bir takım çalışmalar getirirseniz bende takipçisi olur ve bir şeyler başarırız.

Osmaniye halkının sorunlarına çözüm bulmalıyız. ‘Geldi gitti hiç bir şey yapmadı’ demesinler. İz bırakmam için de sizlerin yardımına ihtiyacım var"diye konuştu.

Hürriyet



Bu haber 639 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,981 µs