En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu: Yeni belgelerle ders vereceğiz

6 Temmuz 2009 17:39 tsi
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, “Yakında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkında çıkaracağımız yeni belgelerle bunlara gereken dersi vereceğiz” dedi.

Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar'ın davetlisi olarak ilçeye gelen Kılıçdaroğlu, esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

İlçeye bağlı Darboğaz beldesi ile Niğde merkeze bağlı Aktaş beldelerinde halkın sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, Ulukışla'da pazar yerinde halka hitap etti.
Ziyaretleri sırasında Anadolu insanının sorunlarını doğrudan ağızlarından dinlediklerini, Türkiye'nin her yerinde aynı sorunlar yaşandığını ifade eden Kılıçdaroğlu, köylünün derdinin iktidar tarafından çözülemediğini, köylünün kaderine terk edilmiş durumda olduğunu, vatandaşın mutlu olmadığını ileri sürdü.

Emeklinin 400 TL maaş aldığı bir ülkede başbakanın 9 bin TL maaşı beğenmeme lüksünün olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Pazarda gezerken bir vatandaşımız (8 kilo buğdaya 1 litre mazot alamıyoruz) diye bağırdı. Benim çiftçim böyle dertleniyorsa, benim çocuğum senin çocuğun işsiz geziyorsa, bu ülkede büyük bir kriz var demektir. Elinizden alınan hakkınıza yeniden sahip olmak için AKP'yi sandığa gömmek zorundasınız. Aydınlık günlere az kaldı. Yakında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkında çıkaracağımız yeni belgelerle bunlara gereken dersi vereceğiz. Herkes, AKP'nin insanların dini inançlarını sömürerek neler yaptığını görecek. Herkesin inanca saygısı vardır. Ancak, dini siyasete karıştırarak oyun yapanlara saygımız yoktur.
2011 yılında inşallah halkın iktidarını kuracağız. Ekonomik krizde herkesin derdi var. Ama, başbakan krizden etkilenmiyor. Bizim aramıza ayrılık gayrılık koyuyorlar, buna sakın izin vermeyin. Bu ülkede yaşayan her yurttaşın başımızın üzerinde yeri vardır. İnancın siyasette yeri yoktur. İnançlarımız bizim gönlümüzdedir, kalbimizdedir, bizim ruhumuzdadır.”

Kılıçdaroğlu, Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda açılan resim sergisini de gezdi.



Bu haber 643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,316 µs