En Sıcak Konular

Erdoğan'dan Baykal'a Erbakan iması

5 Temmuz 2009 15:18 tsi
Erdoğan'dan Baykal'a Erbakan iması

AK Parti Trabzon İl kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan, Baykal'ın dokunulmazlıkların kaldırılması talebi ile CHP hesaplarındaki usulsüzlük konusunda imada bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

 "Birilerinin söylediği gibi bizim gizli gündemimiz yok. Türkiye'nin dört bir yanında biri bize Allah razı olsun diyorsa bu bize yeter. Bizim derdimiz. Bir gönül kazandıysak bir gönüle girdiysek bu bize yeter. Bizim asıl amacımız milletimizin gönlüne girmektir.

Bize inananlar bize güvenenler Allah sizden razı olsun diyor. 8 yıl önce nasıl anlımız ak onların karşısına çıktıysak bugünde onların karşısına aynı şekilde çıkıyoruz. Bu milletin emanetini hiç bir zaman yere düşürmedik. Bunun mücadelesini verdik.

Kirli senaryolara kirli tezgahlara boyun eğmedik. Çetelere mafyaya cuntacılara karşı geri durmadık. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Ak Parti'den daha iyi yapacağını iddia eden milletin huzuruna çıksın. Mücadelesini versin.

Geçen gün Baykal çıkmış bir ifade kullanıyor. "Sayın Başbakan sana güvenmiyorum" diyor. Sayın Baykal senin bana güvenmene ihtiyacın yok. Biz 4 seçime girdik. Türkiye'nin her yerinde ya birinci parti olduk ya ikinci parti. Ya sen nerdesin. Biz girdiğimiz tüm seçimlerde yedi bölgedede birinci parti olduk. Ya sen nerdesin. Milletin dışında hakem arama.. Milletin tercihine saygı göster.

Demokrasi yolunu tercih et. Askerin ve yargının üzerinden siyaset yapma.. Niye bu kadar dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediğini anladık Sayın Baykal. Milletin bütünlüğüne hayrına olmayan her yol deneniyor. Kurumları birbirleriyle çatıştırmak için her yolu deniyorlar. Muhalefet kurumlar arası uyumu bozmaya çalışıyor.

Mayın yasasından İsrail çıkardılar. Allah aşkına bu yasanın neresinde İsrail yazıyor.

Haysiyetsiz ölmektense haysiyetli ölmek daha evladır. Çıkıp diyor "biz Ergenekon'un avukatıyız." Biz milletin avukatıyız. Hadi sana güle güle...

CHP önce 1 trilyonun hesabını versin. Bak Anayasa Mahkemesi seni mahkum etti. Senden önce bir siyasetçi bu konudan yargılanıp mahkum olmuştu. Sen niye yargılanmayasın.

haber7



Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,495 µs