En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım: Sözümü tutarım

5 Temmuz 2009 13:54 tsi
Aziz Yıldırım, verdiği sözlerin arkasında olacağını belirtti...

“Takımda kalacak futbolcularla konuştum. Söylediklerim çok netti: Rakipleri öpecek ve üç yıl üst üste şampiyon olacak bir takım kurmak istiyoruz. Siz bu savaşan ekip içinde olacak mısınız? Evet diyorsanız başımın üstünde yeriniz var. Yoksa şimdiden çekip, gidin. Yeni transfer ettiğimiz ve edeceğimiz futbolcular da bu kafada olacak. Önümüzdeki sezon 90 dakika savaşıp, rakiplerine korku saçan bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Hep söylüyorum... Öyle bir orta saha kuracağım ki, bırakın Türkiye’yi, Avrupa’da sayılı kulüplerde olacak. Sezon başladığında bunu herkes görecek. Poulsen’i çok istiyoruz. O konuyla Ali (Koç) bey ilgileniyor. Aksilik çıkması halinde B planımız da hazır. Elimizde bulunan diğer yıldızlara yönelebiliriz.

-TOPUZ BİZDE ÇOK İŞ Y APACAK-
Mehmet Topuz çok değerli bir oyuncu. Ona ‘image maker’ tutacağım. İmaj önemli. Bunun için profesyonel yardım alacak. Göreceksiniz takıma çok katkısı olacak. Taraftarımız onun gibi büyük bir futbolcuyu bağrına basacaktır. Bundan sonra Türkiye’deki bütün kulüpler transferde bizim izlediğimiz ‘düzgün’ yolu tercih edecektir. Doğuştan Fenerbahçeli, doğuştan Galatasaraylı, doğuştan Beşiktaşlı... Bunları artık geride bırakalım. Bir futbolcu yetenekliyse, bize fayda getirecekse onu alırız. Beşiktaş’a bakın, kadrosuna kaç tane Fenerbahçe kökenli oyuncu kattığını görün. Ben üç yıl üst üste şampiyon olacağız derken bir kongre vaadinde bulunmadım. Beni tanıyanlar bilir ki ne dersem onu yaparım. Fenerbahçe’yi üç yıl üst üste şampiyon yapacağım.

-LUGANO 4 MİLYON EURO İSTEDİ-
Emre Belözoğlu adam gibi adam, futbolcu gibi futbolcudur. Geçen sezon hem saha içinde hem saha dışında gösterdiği performanstan oldukça memnunum. Basın ile Emre arasında yaratılmaya çalışılan kaos hoş değil. Emre çok beyefendi bir çocuk. Fenerbahçe’nin geleceğinde onun çok büyük katkıları olacaktır. Aykut Kocaman’a çok güveniyorum. Sportif direktörlük hem Fenerbahçe hem de Türkiye için ilktir. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğiz. Lugano bizden yıllık 4 milyon Euro gibi kabul edemeyeceğimiz bir rakam istedi. Menaceri aracılığıyla kulüp arıyor. Fenerbahçeli taraftarlar merak etmesin. Herkesin daha iyi bir alternatifi de vardır.”

Fanatik



Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,578 µs