En Sıcak Konular

O albay gizli kameraya yakalandı!

5 Temmuz 2009 09:05 tsi
O albay gizli kameraya yakalandı!
Fail-i meçhullerle ilgili tutuklanan Kayseri İl Jandarma Komutanı Albay Temizöz, mafyayla ilişki içindeyken polisin gizli kamerasına yakalandı. Rüşvet pazarlığı ise dinlemeye takıldı.

Şırnak Silopi’de görev yaptığı dönemde Korucubaşı Kamil Atak ve itirafçı Koçero Saluci ile onlarca faili meçhul infazın sorumlusu olduğu iddiasıyla tutuklanan Kayseri İl Jandarma Komutanı Albay Cemal Temizöz hakkında yeni bir şok iddia daha. Temizöz’ün, Organize polisince takip edilen eli kanlı bir mafya grubu ile ilişkisi teknik takip ve kamera görüntüleriyle tespit edildi.

ÇETE TAKİBİ ALBAY TEMİZÖZ’E GÖTÜRDÜ

Organize suç örgütü lideri Mustafa Taştan, Kayseri Pınarbaşı Açık Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu dönemde, görevi nedeniyle cezaevini de kontrolü altında tutan Albay Cemal Temizöz’ün çetenin diğer adamlarıyla Ankara’daki lüks bir restaurantta yediği yemek polis tarafından videoya çekildi. Şu anda Bolu Cezaevi’nde müebbet hapis cezasını çeken Mustafa Taştan’ın Kayseri Cezaevi’nde yattığı dönemde çete üyelerinin dönemin İl Jandarma Komutanı Albay Cemal Temizöz ile yakın ilişki içine girdiği belirlendi.

‘ABİ’NİN KOMUTANI’NI AĞIRLAYALIM’

Suç örgütü üyelerini yaklaşık iki yıl boyunca adım adım izleyen Organize Polisi, çete üyeleri arasında 17 Haziran 2008 günü akşam saatlerinde, Avize Mustafa lakaplı Mustafa Özdem çete üyelerinden Taner isimli kişiyi arayarak ‘Kayseri’den abinin komutanları geldi, yemek yedirip ağırlayalım. Uygun bir restoran ayarlayın’ talimatı verdi. ‘Abi’nin çete lideri Mustafa Taştan olduğu belirleyen polis takibe başladı.

ALBAY İLE MAFYA AYNI MASADA

Bu görüşmenin ardından yaklaşık bir saat sonra Mustafa Özden lüks cipiyle Albay Cemal Temizöz’ile birlikte restauranta geldi. Temizöz’ün oturduğu masaya geçtiğimiz hafta organize suç örgütü yöneticisi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Evren, Selçuk Çayoğlu ve iki sivil şahıs daha oturdu. Takipte olan polis, Albay Temizöz’ü resmi üniformasıyla lüks bir restaurantta suç örgütü üyeleriyle yemek yerken görüntüledi.

Çete ile rüşvet pazarlığı

Sorumluluk alanındaki cezaevinde halen tutuklu bulunan bir mafya liderinin adamları ile yakın ilişkiye giren Cemal Temizöz’en emrinde çalışan başka bir Albay’ın da rüşvet pazarlığı teknik takibe takıldı. Çete lideri Mustafa Taştan’ın Kayseri’den Bolu Cezaevi’ne nakli esnasında Uğur isimli çete üyesinin Albay Cemil A. ile yaptığı telefon görüşmesi kayıtlara girdi. 27 Aralık 2008 günü Albay A. naklin sorunsuz gerçekleştiğini söyledikten sonra ‘seninle ne zaman görüşürüz’ diye sordu. Uğur’un birkaç gün gecikeceğini söylemesi üzerine sinirlenen Albay ‘Sabretmek önemli değil ben sabrederim de yani bu işlerin eğer gelecekte de rahat hareket edebilmek için günü son derece önemli yoksa üç gün olmuş beş gün olmuş benim için çok önemli değil. Ama sen ne demek istediğimi anlıyorsun’ diyerek sitem etti.

star



Bu haber 874 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,956 µs