En Sıcak Konular

'Sağ Kol'dan Bahçeli'ye çağrı

1 Temmuz 2009 12:02 tsi
'Sağ Kol'dan Bahçeli'ye çağrı Abdüllatif Şener'in sağ kolu pozu veren ve İsrail'in 'yatak odası'na rahatlıkla girebilen MHP lideri Bahçeli'nin kogredeki rakibi Yılmaz'dan çağrı var...

Lideri olduğu Türkiye Partisi'ni basına tanıtan Abdüllatif Şener'in, sağ tarafında oturarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ahmet Reis Yılmaz adlı "işadamı"ndan bahsediyoruz.

İsrail'de "yılın işadamı" seçilen Yılmaz, bu ülkeyle olan samimiyetiyle dikkat çekiyor. Bu samimiyet, Ahmet Reis Yılmaz'ın firmasının, israil'in "yatak odası" Savunma Bakanlığı'na rahatlıkla girmesine imkan sağlıyor.

Ahmet Reis Yılmaz, bu aralar MHP liderliğine oynuyor. MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını koyan Yılmaz, kongrede Bahçeli'yle yarışacak. Yılmaz, rakibi Bahçeli'ye yüklenmeye devam ediyor...

MHP Genel Başkan Adayı Ahmet R. Yılmaz, Türkiye’de gerçek anlamda darbenin 2001 ekonomik krizi ile “MHP iktidarının önüne geçmek için ‘Ekonomik Darbe’ olarak yapıldığını” iddia ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi 2001 krizi sürecini aydınlatmaya çağırdı.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, “AKP iktidarının en sağlam temelini atan komplo” olarak tanımladığı 2001 ekonomik krizinin tartışılıp sonuçlarının ortaya çıkarılması gerektiğini kaydetti.

“Bu kriz kurgulanıp Türk milliyetçilerinin iktidarı engellenmeseydi ABD-Amerikan Yahudileri ve AKP ittifakı hangi konularda Türk milletinin aleyhinde mesafe alamayacaklardı? Esasta tabanını aldatmaya yönelik olarak İsrail karşıtı görünmeye çalışan AKP ve Erdoğan İsrail menfaatleriyle ters düşecek hangi kararı alabilmiştir?” diye soran Yılmaz, açıklamasında şunları kaydetti:

“MHP iktidar ortağı iken, dönemin Merkez Bankası Başkanı 3 kere üst üste Bilderberg toplantılarına çağırılarak, Amerikan Yahudileri ve Finans baronlarıyla beraber Türkiye para politikası üzerinde hangi komploları konuştu ve krizi nasıl kurguladılar?

2001 Şubat ayında krizi yönetip tekrar 2001 Mayısta İsveç’te ABD Yahudilerinden oluşan Bilderberg komitesine niye çağrıldı? Krizi yaparak MHP’yi iktidardan uzaklaştıran adam olarak, İsveç’e davetle ödüllendirilen Gazi Erçel Bahçeli tarafından neden milletimize anlatılmadı, anlatılmıyor? Ülkesinin Merkez Bankasının Patronu olup 2001 Krizi gibi bir Krizi Şubatta meydana getirip 3 ay sonra Mayıs’ta tekrar Bilderberg’e çağrılan yada görev süresince Bilderberg’e 3 kez çağırılan başka bir Merkez Bankası Başkanı var mıdır?

Milletimizin en doğal hakkı kendi bekası üzerine oynanan oyunları bilmektir. Bu hakkı millet adına görev bilip yürütenlerse siyasilerdir.Böyle bir görev ilk önce milliyetçilik adına siyaset yapanların omuzlarındadır.Sayın Bahçeli tarafından bu ve buna benzer bir çok konu milletimize anlatılmalı ve Türk milliyetçilerine kurulan bütün komplolar ortaya çıkartılmalıdır.Bu konuda MHP lideri olarak Sayın Bahçeli’nin gereğini yapacağından şüphe duymamaktayız. Fakat bugüne kadar gereğinin yapılmamış olması da AKP’nin lehine gelişen bir vaka olduğunu da göz ardı edemeyiz.”



Bu haber 481 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,252 µs