ölümündeki gizem | " /> ölümündeki gizem | "/>

En Sıcak Konular

Michael Jackson'un ölümündeki gizem

27 Haziran 2009 11:07 tsi
Michael Jackson'un  ölümündeki gizem Polis Jackson'un doktorunun peşinde!

Doktorun BMW model otomobilinin en son perşembe günü Jackson'ın evinin önünde görüldüğü öne sürülüyor. Kayıtlara göre bu araba Teksaslı bir kadına ait. Kadının bir kardiyolog olduğu ve California ve Teksas da görev yapma ehliyetine sahip olduğu belirtildi. Kardiyoloğun ofisinin de Las Vegas da bulunduğu öğrenildi. Kadının ismi ise açıklanmadı.

Doktordan şüpheleniliyor
CNNTÜRK'ün haberine göre; Los Angeles Polis Departmanı'ndan Dedektif Agustin Villanueva, Jackson'ın ölümüne neden olabilecek tıbbi ipuçlarının araçta bulunduğundan şüphelendiklerini söyledi.
Jackson'ın evinden 911 aranmış
ABD'nin Los Angeles kenti İtfaiye Amirliği, Michael Jackson için 911 acil servisine yapılan çağrının ses kaydını yayınladı. Ses kaydında, 911 acil servisini dün arayan bir kişi operatöre, ünlü şarkıcının ismini vermeden, 50 yaşında bir kişi için acil ambulans gerektiğini çünkü kalp masajı çabalarının işe yaramadığını söylüyor.
Konuşma boyunca Jackson'ın ismini telaffuz etmeyen bu kişi, operatörün ambulans gelene kadar yardım etmek için sorduğu sorulara yanıt vermeye çalışıyor. Operatörün sorusu üzerine Jackson'ın yatakta olduğunu belirten bu kişi, kalp masajını odada bulunan özel doktorun yaptığını da belirtiyor. Söz konusu kişi olanlara yalnızca doktorun tanık olduğunu da sorular üzerine açıklıyor. Operatör, odada bir özel doktorun olduğunu öğrenmesi üzerine ambulansın en kısa sürede orada olacağını yeniden hatırlatarak telefonu kapatıyor.
Ekipler olay yerine vardığında ise ne arayana ne de olay yerinde bulunduğu iddia edilen doktora ulaşılamadı.

Kesin ölüm nedeni 6 ila 8 hafta içinde belli olacak
Tıbbi otoritelerin bugün yaptığı açıklamaya göre Jackson'ın resmi ölüm nedeninin anlaşılması haftalar alabilir. Jackson ile ilgilenen uzman ekip adına konuşan Ed Winter "Yaptığımız testlerin sayısı ve çeşitliliğine göre elimize geçen ilk sonuçları kesin sonuç gibi açıklamamız mümkün gözükmüyor" diye konuştu. Açıklamaya göre toksikoloji testi sonuçları ancak 6 ya da 8 hafta içinde belli olacak. Bu test sonucuna göre Jackson'un kesin ölüm nedeni açıklanabilecek.

Fazla doz morfin iddiası
Bu arada TMZ sitesinde yer alan başka bir haberde doktorun olay anında Michael Jackson'ın evinde olduğu öne sürüldü. TMZ'nin bir adli görevliden elde edindiği bilgiye göre doktorun Jackson'a ölmeden önce iğneyle ilaç enjekte ettiğinden şüphe ediliyor.
Jackson'un ailesinin oğullarına çok fazla morfin verildiğinden endişe duyduğu da belirtiliyor.
İşte son fotoğrafı
Pop müziğin ilahı Michael Jackson'ın hayata veda etmeden önceki son anları objektiflere böyle yansıdı. Bir ihbar üzerine Jackson'ın Neverland adlı malikanesine giden sağlık ekipleri Jackson'ın nefes alamadığını fark eti. Jackson'ı kurtarmak için her türlü olanaklarını kullanan sağlık ekipleri başarılı olamadı. Jackson'ın cansız bedeni daha sonra bir sedyeyle hastaneye götürüldü. Bu sırada olay yerine gelen bir muhabir Jackson'ın hayata tutunmaya çalıştığı son anları böyle görüntülendi.



Bu haber 2,308 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,500 µs