En Sıcak Konular

Celalettin Cerrah'ın üzüldüğü tek konu

26 Haziran 2009 13:24 tsi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevinden Osmaniye Valiliği'ne atanan Celalettin Cerrah, İstanbul Valisi Muammer Güler'e veda ziyaretinde bulundu.

Cerrah, İstanbul'a ve İstanbul halkına 6 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ve Osmaniye Valiliği görevinin de büyük bir şeref olduğunu söyledi.

Celalettin Cerrah sabah saatlerinde İstanbul Valisi Muammer Güler'i makamına gelerek veda ziyaretinde bulundu. Vali Güler ve Cerrah, ikili görüşmelerinin ardından kameraların karşısına geçerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cerrah, yaklaşık 6,5 yıl süren görevi sırasında birçok operasyona imza attıklarını ve basının da desteğiyle operasyonun tüm Türkiye'de hatta Avrupa'da duyulduğunu dile getirdi.

Osmaniye Valiliği görevinin şerefli ve onurlu bir görev olduğunu ifade eden Cerrah, "İstanbul'a hizmet ettikten sonra valilik görevini yürütecek olmaktan şeref duyuyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin, "Göreviniz boyunca hiç pişman olduğunuz bir karar aldınız mı?" şeklindeki sorusu üzerine Cerrah, "Hayır olmadı, ancak kızımı bu görevim boyunca ihmal ettim. O da bana sitemde bulunuyordu. Ancak bu görevin vatandaşlara hizmet olduğunu anlattım. Kızım da beni takdir etti ve boynuma sarıldı." cevabını verdi. Vali Güler ise yeni görevinden dolayı Cerrah'ı tebrik etti. "Her görevin kendine göre zorlukları vardır. Sayın Cerrah'ın görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. İstanbul'da yaptığı işler ortadadır. Sayın Çapkın'ın da yeni görevinde başarılı olacağına inanıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır." Şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından, Vali Güler, Cerrah'a başarı plaketi ve İstanbul Valiliği'ni hatırlatacak el işi bir vazo hediye etti. Ziyaret sonrası valilik çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerle de tokalaşan Cerrah, gazetecilerin tebriklerini kabul etti.

Öte yandan Vali Güler, ziyaret sonrası Özel ve Yabancı Orta Öğretim Okulları Sınavı'nda 52 öğrencinin tam puan aldığını ayrıca bu öğrencilerin 29'unun İstanbul'dan çıktığını açıkladı.

cihan



Bu haber 678 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,541 µs