En Sıcak Konular

Jackson'ın ölüm nedeni

26 Haziran 2009 12:07 tsi
Michael Jackson'un ölümü hastane kaynakları tarafından doğrulandı. Peki ölüm sebebi ne? Yakın dostu ve avukatı konuştu...

Popun kralı Michael Jackson'ın dostu Uri Geller, ünlü şarkıcının Londra'da vermeyi planladığı konserlerin yol açtığı stres nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceğini belirtti.

İsrailli parapsikolog Geller, BBC televizyonuna yaptığı açıklamada, Jackson'ın ölüm haberini aldıktan sonra "yıkıldığını, çok üzüldüğünü ve onun için dua ettiğini" söyledi.

Geller, "Michael'ın durumu iyiydi, çünkü çalışıyordu ve Londra'daki hayranları için hazırlanıyordu" dedi.

Uri Geller, başarılı bir geri dönüş isteyen Jackson'ın kalbinin strese, beklenti ve tutkuya yenik düşmüş olabileceğini söyledi.

Popun kralı Michael Jackson'ın avukatı ünlü şarkıcının Londra'da vereceği konserlerin yoğun programı için formuna kavuşmak amacıyla bazı ilaçlar aldığını ve bu ilaçlar nedeniyle ölmüş olabileceğini iddia etti.

AVUKATI KONUŞTU

Jackson ailesinin avukatı Brian Oxman, Michael Jackson'ın ölümünden birkaç saat sonra CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "aldığı ilaçlar nedeniyle popun kralının yaşamını yitirmesinin beklenmedik bir şey olmadığını" belirtti.

Oxman, "çevresi, Jackson'ın bazı ilaçlara ulaşmasına izin verdi. Eğer Anna Nicole Smith'in aşırı dozda ilaç kullandığını düşünüyorsanız, bu, Michael Jackson'ın hayatında gördüğümüzün yanında hiç kalır" dedi.

Michael Jackson'ın eski sözcüsü Michael Levine de, pop kralının ölümünün sürpriz olmadığını söyledi.

Levine, gönderdiği elektronik postada, "Michael yıllarca inanılmaz zor ve sık sık kendini bitiren bir yol izledi. Yeteneği tartışılmaz ancak bu dünyanın kurallarına karşı rahatsızlığı da yadsınamaz. Bir insan bu kadar stresi kaldıramaz" dedi.

KARDEŞLERİ KALP KRİZİ DİYOR

Jermaine Jackson, kardeşi Micheal Jackson'ın kalp krizinden öldüğünü açıkladı. Kardeşinin ardından, "Allah her zaman onunla olsun" diye dua eden Jermaine Jackson'ın bu duasının, pop yıldızının Müslüman olduğu yönündeki iddiaları alevlendirmesi bekleniyor.

Jermaine Jackson, kardeşinin öldüğü UCLA Hastanesi'nde bir basın toplantısı düzenledi. Ölümün kalp krizinden kaynaklandığını, ancak kesin sebebinin otopsiden sonra belli olacağını ifade eden Jermaine Jackson, kardeşinin özel doktoru ve hastane doktorlarının çok uğraş verdiğini söyledi. Jackson, bir saatten fazla süren müdahalenin sonuç vermediği ve kardeşinin yerel saat ile 14.26'da (TSİ 24.26) hayatını kaybettiğini belirtti. Konuşmakta zorlanan Jermaine Jackson, basın mensuplarından özel yaşamlarına saygı göstermesini istedi.

1989 yılında Bahreyn'e yaptığı bir gezi sonrası Müslüman olan Jermaine Jackson, basın toplantısının sonunda kardeşinin ardından "Allah her zaman onunla olsun. Seni seviyorum" diye dua etti. Her ne kadar Jermaine Jackson kendi dinine göre dua etse de bu durum, yıldızın Müslüman olduğu iddialarını yeniden gündeme getirdi. Micheal Jackson da son yıllarda kardeşi gibi Bahreyn'e gitmiş ve bir süre orada yaşamıştı. Müslüman olduğu öne sürülen Jackson bu iddiayı ne yalanladı ne de doğruladı.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİNİN ARDINDAN

Michael Jackson'ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin aradından belli olacak.



Bu haber 686 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,435 µs