iyibilgi a" /> iyibilgi a"/>

En Sıcak Konular

İran’dan Yahudi füzeleri ateşlenecek!

0 0 0000 00:00 tsi
İran’dan Yahudi füzeleri ateşlenecek! İran’da nükleer çalışmaların merkezi olan İsfahan aslında Yahudilerin elinde! Buradan “İstanbul’u vuracak Kabal kodları” ise Ortadoğu’nun metafizik kilitlerini açıyor. İşte o kodlar. iyibilgi a

Bölgedeki tüm ülkelerde bulunduğu gibi İran’da da Yahudiler bulunuyor. Farklı olarak bu ülke Yahudilerinin ülke içinde oldukça etkin olmaları ve bizzat halihazırdaki İran iktidarı üzerinde olduğu kadar İsrail yönetimi üzerinde de erk sahibi olmaları. Üstelik fiilen.

Şu an İran’da 25 bin civarında Yahudi bulunuyor. Bunlar “İran Yahudisi” ismiyle anılıyor ve çoğu iyi biçimde gizlenmiş haldeler. Geçmişte çok daha fazla olan nüfusları, özellikle İslam devriminden sonra İsrail’e yaşanan göç nedeniyle belirttiğimiz rakama gerilemiş durumda.

Doğal olarak ülkenin her yerinde değil belli bölgelerde yoğunlaşmış bulunuyorlar. İşte bu bölgelerin başında İsfahan geliyor. İsfahan, İran Yahudilerinin kalelerinden biri. Burada 2000’den fazla Yahudi ve 14 sinagog bulunuyor. Ancak bunlar “açık” olanlar. Hallice miktarda Yahudinin gizli yaşadığı da sır değil. İranlı Yahudiler bu ülkede oldukça rahat ve özgür bir hayat sürüyorlar. Esasen İran iktidarının onlara bakışı da öyle. Kendi milletvekillerini kendileri seçiyor, özel okullarda İbranice öğreniyor, İran Ordusu’nda askerlik yapıyorlar.

İran’ın kadim halkı…

Esasen İran’ın “kadim” halkından sayılan Yahudilerin bölgesel tarihi 2700 yıl öncesine değin uzanıyor. Babil’in işgalinden sonra buraya göç etmişler. Yani o kadar eskiler. Bugün kamu kuruluşlarında çalışan Yahudiler var. Diğerleri de, serbest mesleklerde inşaat, ilaç, kumaş ticareti ve doktorluk yapıyorlar.
Bu işin İran tarafı. Bir de İsrail tarafı var ki o da çok farklı değil. İran Yahudilerinin etkinliği İsrail yönetiminde “etkili” denemeyecek kadar yüksek! Devlet Başkanı, Başbakan, Dışişleri Bakanı hatta Genelkurmay Başkanı çıkarmış durumdalar. Halen benzer görevlerde bulunan İran Yahudileri bulunuyor.

İsfahan’ın sırrı…

İşte bu nokta da İran’ın nükleer faaliyetleri nedeniyle uzun zamandır gündemde olan İsfahan’ın ismi İran Yahudileri ile birlikte geliyor. Getiren ise bu konularda “ince ayar” kalemiyle “kalın vuruşlar” yapan Hakan Yılmaz Çebi.

Kara büyü merkezi…

“İran makasa girecek, Türkiye vurulacak” başlıklı yazıda meseleyi çözüyor!.. “…. İsfahan gizli Yahudiler için (lütfen bizdeki dönmeleri ve üslerini hatırlayın) stratejik bir üstür. Tıpkı Gürcü Yahudisi, Stalin’in Gürcistan’dan çıktığı ‘o bölge’ gibi kara büyüyü ve zihin kontrol çalışmalarını en güçlü tuttukları bölgedir. Ve sayıları 70 binden fazladır ve Molla rejimi içinde ‘harika derecede’ kamufledirler.

İngiliz bankalarının hesapları…

“İran’ın yarın Türkiye’ye karşı dönecek politikalarına egemen olacak kadronun gayrimeşru her türlü ilişkisinin belgeleri ellerindedir. Hatta İngiliz bankalarındaki hesapları bile!.. Bu yüzden de elleri sağlamdır. Tüm dünya İsrail-İran gerginliğini yanlış okuyor. Sözde İslam alemi içinde İran, Siyonizme karşı bayrak yapılırken karşımıza o sıfatta bir İran çıkarmayacaklar…”

Kabalcı Putin…

“…Ayrıca özellikle Rusya’nın ‘asrın tilkisi Putin’ üzerinden İran’a desteğinin arkasında Siyonist İsrail belletmenleri vardır. Putin, bir ‘Kabal metafizik istihbaratçısıdır’. Dünyanın hemen hemen bütün liderlerini cesinden çıkaracak gizli ilimlere sahip birisidir ve bu konuda sürekli olarak kendini yeniliyor!..”

Makas!..

“Lütfen, ‘İsrail A planı’ üzerinde biraz kafa yorun ve ‘makas atma’ deyimine biraz çalışın…..10 bin km’lik dümdüz bir yolun 70 cm’lik bir rayla makas atılarak koskoca bir treni ve içindekileri nasıl başka bir yola çevirdiğini pek çok kez izledim…”

Türkiye, İstanbul’dan vurulacak…

“Ferdi ve münferit/ global dünya ‘70 cmlik makaslarla’ yönlendiriliyor. Nice toplum veya cemaat liderleri binlerce kilometreyi bu ‘70 cmlik makaslara’ girerek heba etmişlerdir!!! İran makasa girecek! Türkiye, İstanbul’dan vurulacak!..”

Yararlanılan kaynak: netpano.com



Bu haber 6,643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    3,910 µs