En Sıcak Konular

Deniz Som'un son halini gördünüz mü?

24 Haziran 2009 16:41 tsi
Deniz Som uzun lüle lüle saçları ve sakalıyla bilinir... Ama bu kez farklı çıktı karşımıza... Kanser tedavisi bakın onu ne kadar değiştirmiş?

CNN Türk'te yayınlanan Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi'nin bugünkü konuğu geçtiğimiz günlerde akciğer kanseri hastalığına yakalandığı haberini duyurduğumuz Cumhuriyet Gazetesi yazarı Deniz Som'du...

Deniz Som'u ekranlarda en son gördüğümüzde lüle lüle saçları ve sakalı vardı yüzünde... Fakat bugün farklı bir görüntüyle çıktı karşımıza... Kemoterapi tedavisi nedeniyle saçları ve sakalı dökülmüştü Deniz Som'un... Ama morali o kadar yerindeydi ki... Program boyunca yaptığı espirilerle hem Ayşenur Arslan'ı hem de kendini güldürdü.

SEN BÖYLE DE YAKIŞIKLISIN DENİZ ABİ

Ayşenur Arslan, Deniz Som'un yeni imajının diğer haline oranla daha iyi olduğunu açıklayınca biz de kendimizce görüşümüzü belirtelim dedik. Gazeteciler.com olarak Deniz Som'u ekranda ilk gördüğümüzde çok şaşırmıştık. Ama neşeli ve kendinden emin tavırlarını görünce bir moral de biz verelim istedik. Deniz Abi'miz eski haliyle de gayet hoş ve yakışıklıydı, yeni haliyle de...

KANSER MİKROBUNDAN DAHA BÜYÜK BİR MİKROBUM


Bu sabah da tedavisinin bir parçası olarak kan değerlerine ilişkin bir ölçüm yaptıran Deniz Som, sonuçlarını açıklarken espri yapmaktan kaçınmadı.

"Bu kanser ilaçlarını kullanınca lökosit miktarı düşüyor. O düşüş nedeniyle de vücudun bağışıklık sistemizi zayıflıyor. Bunun alt sınırları var. Benim iki bine düşmüştü. Aradan bir hafta zaman geçti ve bugün yaptığımız sonuçta iki bin yediyüze yükselmiş. Yani düşme trendi yükselmeye geçmiş. Bu da benim kanser mikrobundan daha büyük bir mikrop olduğumu gösteriyor." deyince Ayşenur Arslan stüdyoda kahkahalara boğuldu.

Programında sonuna doğru Deniz Som'a özel bir soru soran Ayşenur Arslan... 'Kanser olduğunuzu öğrendikten sonra, ben neden her olana canımı sıkıyorum, niye kendimi paralıyorum, niye programlarda o kadar bağırıp çağırmışım dediğin oldu mu? Gündeme, hayata, kızdığın her şeye karşı bir mesafe oluştu mu aranda?"

TÜRKİYE'DEKİ MİKROPLARI TEMİZLEMEDEN GİTMEM BİR YERE

Deniz Som kesinlikle böyle bir şey hissetmediğini ifade ederek, "Ben kanser olduğumu kesin saptanmadan kabullendim. Kabullenirken de 'Ya bu bana bir şey yapamaz... Ben gerçekten daha büyük bir mikrobum' dedim ve hatta şunu da söyleyeyim Türkiye'de temizlenmesi gereken o kadar pislik ve mikrop var ki onları temizlemeden gitmem bir yere diye düşünüyorum."dedi.

Deniz Abi'mize tekrar tekrar acil şifalar diliyoruz...

 



Bu haber 697 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,220 µs