En Sıcak Konular

Yattara'ya şaka gibi transfer teklifi

22 Haziran 2009 11:06 tsi
Yattara'yı elden çıkarmak için gözünü sezon başında da masaya oturduğu Araplara çeviren Trabzonspor'a gelen ilk teklif şaka gibi.

Sezon başında Katar kulübü Al Saad'la 10 milyon euroya anlaşan yönetim, Gineli futbolcunun bazı şartlar öne sürmesi nedeniyle transferi gerçekleştiremezken, şimdi menajerlerce gelen teklifin 2 milyon euro olmasının şaşkınlığı yaşanıyor.

KRİZ FUTBOLU DA ETKİLEDİ

Trabzonspor'un düşünmeden geri çevirdiği şaka gibi teklifin en büyük nedeninin ekonomik krizin futboldaki etkisi olarak değerlendiriliyor. Bordo-mavililer, Yattara'dan en az 8-10 milyon euro gelir bekliyor. Arap kulüplerin menajerler aracılığıyla önümüzdeki günlerde yeni bir teklif hazırladıkları ancak bunun yine düşünülen rakamın çok altında olacağı belirtiliyor.

Trabzonspor'un son hoca adayı Funkel

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından ayrılan Friedhelm Funkel'in ismi gündeme geldi. Daha önce Bayer Uerdingen, Duisburg, Hansa Rostock ve Köln'ü çalıştıran 56 yaşındaki teknik adam, 2004 yılında Eintracht Frankfurt'un başına geçmiş ve ilk sezonunda takımı Bundesliga'ya çıkarmayı başarmıştı. Funkel yönetimindeki Eintracht Frankfurt 2005-06 sezonunda ise Almanya Kupası'nda finale kadar yükselmiş ve 12 yıllık aradan sonra UEFA Kupası'nda mücadele etmeye hak kazanmıştı.

Kaptan Hüseyin Almanya yolcusu

Trabzonspor'un yollarını ayırma kararı aldığı kaptan Hüseyin, Almanya yolcusu. Bordo-mavililerde sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcunun, Hannover, Köln ve Hoffenheim'dan teklif aldığı, gelecek hafta içerisinde bu kulüplerle ilgili görüşmelerin büyük ihtimalle gerçekleşeceği belirtildi. Futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmeye karar veren Hüseyin'in Türklerin yoğun yaşadığı Almanya'yı tercih edeceği belirtildi.

Şampiyon Trabzonspor

Trabzonspor Bayan Futbol Takımı 2008-09 1. Futbol Ligi Şampiyonu oldu. Ligin son maçında Mersingücü Cengiz Topelspor'u 2-0 mağlup eden bordo-mavililer, sezonu zirvede tamamladı. Şampiyonluğu getiren goller Rus futbolcu Tatiana ve Sevilay'dan geldi. Bordo-mavili oyuncular, lig şampiyonluğunu saha ortasında kolbastı oynayarak kutladılar.

yenişafak



Bu haber 547 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,197 µs