En Sıcak Konular

Rektör'ün uzun konuşmasına alkışlı protesto

20 Haziran 2009 16:51 tsi
ELAZIĞ'da Fırat Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde Rektör Prof. Dr. Feyzi Bingöl’ün uzun konuşma yapması salonda bulunan öğrenci ve veliler tarafından alkışla protesto edildi.

Fırat Üniversitesi’nin 2008-2009 akademik yılında mezun olan 1741 öğrenci için Atatürk Konferans Salonu’nda toplu mezuniyet töreni düzenlendi. Törene AKP Genel Başkanı Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, akademisyenler, öğrenciler, öğrenci velilileri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Feyzi Bingöl, 25 sayfalık konuşmasının 4o dakikada 16’ıncı sayfasına geldiğinde, sıcaktan ve havasızlıktan bunalan davetliler ve öğrenciler alkışlarla protesto etti. Alkışlı protestoya kızan Rektör Prof. Dr. Feyzi Bingöl, “Bu alkışlarınız tebrik alkışına benzemiyor. Konuşmamı istemiyorsanız buyurun gidin. Önce dinlemesini öğrenin” dedi. Rektör Prof. Dr. Bingöl, daha sonra konuşmanın diğer bölümünü 10 dakika içinde tamamladı.

Mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere belgeleri Milletvekili Necati Çetinkaya, Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Rektör Prof. Dr. Feyzi Bingöl tarafından verildi.

Rektör Prof. Dr. Bingöl, Veterinerlik Fakültesi’nin mezuniyet töreninde de konuşması sırasında solanda konuşan ve gürültü yapan öğrencilere, “Mezun oldunuz, konuşanı dinlemeyi öğrenin. Herhalde size bugüne dek bir şey öğretememişiz” diyerek tepki göstermişti.



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,237 µs