En Sıcak Konular

Atalay, Vali Güler için kesin konuştu

19 Haziran 2009 19:43 tsi
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul Valisi Muammer Güler'in görev yerinin değiştirileceğine ilişkin medyada yer alan haberlere kesin cevap verdi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul Valisi Muammer Güler'in görev yerinin değiştirilmesi ile ilgili iddiaları yalanladı. Valiler kararnamesini geçen hafta yayınladıklarını hatırlatan Bakan Atalay, "Şu an üzerinde çalıştığımız başka bir kararname yok" dedi.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, tören sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Atalay, Vali Güler'in İstanbul'dan gönderileceği iddiaları ile ilgili şunları söyledi: "Geçen hafta valiler kararnamesini çıkarttık. Bu hafta da emniyet müdürleri kararnamesi çıktı. Temmuz ayı içinde de kaymakam ve vali yardımcıları ile ilgili kararname tamamlanacak. Şu an üzerinde çalıştığımız başka kararname yok."

Bakan Atalay'a, Çorum Valisi'nin bir panelde top sakallı ve kot pantolonlu kürsüye çıkan memuru azarlaması da soruldu. Bakan Atalay, konu ile ilgili, "Bakanlık olarak bu tür konularda biz her zaman gerekeni yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili 'özel bir ekip kuruldu' iddiasını ise Bakan Atalay, "Zaten öyle çalışıyorlar. Gereken her şey yapılıyor. Gerek yurtdışında İnterpol aracılığıyla, gerekse yurtiçinde çalışıyorlar." şeklinde yanıtladı.

cihan



Bu haber 783 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,534 µs